kerstboom 1:20

B002-Kerst-3Kerst is voor ons synoniem aan ‘gezellig’, ‘warm’ en ‘groen’. Warme en zachte vachtjes zijn multifunctioneel. Wij gebruiken ze overal: over onze favoriete stoel, over de bank en op de grond. Samen met groen, bessen en bollen zorgen ze voor een heerlijk winters sfeertje.

Dat groen mag ook best in de vorm van kleine nepboompjes. Je weet wel, die vroeger naast de treinbaan stonden. Die zijn zo leuk om kleine tafereeltjes mee te maken. Zo zagen wij ze al voorbij komen onder stolpen, in kweekkastjes en zoals hier, in een oud (leeg!) aquarium. Als je je echt uit wilt leven, kun je er met een witte raamstift nog een leuke tekst op schrijven. Check voor meer creatieve kerstuitspattingen ook zeker de Instagramfoto’s van @sproetinhuis, en kijk dan meteen naar de kunstige letters van @anoukvh en @vivifier.

Kerst - WinterWonderlandDe charme van de dagen aftellen, steeds minder nachtjes slapen tot het kerst is. Voor kinderen vooral leuk als er achter de ‘luikjes’ van de adventkalender een chocolaatje of speeltje zit. Al valt deze ixxi ook goed in de smaak, want elke dag vragen wij ons af welk plaatje er nu tevoorschijn komt. Als je er snel bij bent, kun je nog een mooie kerst-ixxi scoren, want een aantal zijn in de sale in de webshop.

IXXI - adventkalenderWat een lieve wensen lazen we! Uiteraard hopen we dat ze allemaal uit mogen komen. Machteld, jij mag als echte fan in je handjes klappen! De poster van Ruth komt jouw kant op. Stuur je een mailtje naar info@prchtg.nl?

Houd ons blog de komende dagen goed in de gaten, want er volgt meer prachtigs…

5 reacties op “kerstboom 1:20”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *