kerst 2014

2e Kerstdag - taartKerst 2014 is alweer achter de rug… wij genoten van vrienden die uit India over waren in het schilderachtige Delft en van blije kinderen die úren met hun cadeaus speelden. Lode wist niet waar hij moest kijken, zoveel pakjes voor hem (z’n lievelings was een houten brandweerwagen van opa en oma; ‘ta-tu ta-tu’ riep hij uitbundig na het uitpakken) en hij is enorm verwend door tantes met goede smaak. Danee kreeg eindelijk haar prachtige poppenbed.

Beiden waren wat ziek tijdens de kerstdagen, maar lieten zich op de valreep toch nog even vastleggen, een mooie herinnering aan een fijn kerstfeest.

B0010---kerst12e Kerstdag - bedje en DaneeWe brandden heel veel kaarsen, keken foute kerstfilms op de momenten dat de zieke kerstengeltjes wél sliepen. We aten wéér witte chocolade cheesecake met frambozen (never change a winning team) en genoten met familie van heel veel ander lekkers, maar vooral van elkaar.

De komende dagen zullen wij onze huizen langzaam gaan ‘ont-kersten’ (stiekem waren we daar al een beetje mee begonnen), dus we schoten nog een laatste kiekje van de indoor pine, al mag die natuurlijk best nog even blijven. We buiken nog wat uit en maken ons op voor het volgende feestje komende week.

Hoe waren jouw kerstdagen?

2e Kerstdag - Delft en piano

4 reacties op “kerst 2014”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *