kast op maat

entree-3Vink! Als in: we konden weer een ‘klus(je)’ van onze lijst afstrepen. In één van mijn laatste blogposts vertelde ik dat deze behoorlijk lang is. Ik krijg dan vaak de neiging om vanalles tegelijk te doen, waardoor niks af is en het overal een bende is. Niet slim dus! Met twee linkerhanden kom je sowieso niet zo heel erg ver en dus was ik dolgelukkig dat ik iemand vond die in de nis van het entree een kast op maat wilde maken.

entree-2Ik wist precies wat ik wilde, ik pinde me in de aanloop naar het nieuwe huis namelijk helemaal suf. De kast – gemaakt van underlayment – moest genoeg ruimte bieden aan onze jassen (je gelooft me niet bij het zien van deze foto, maar dat zijn er aardig wat) en de schoenen die dagelijks gedragen worden moesten uit het zicht opgeborgen kunnen worden. Evenals alle sjaals, mutsen en handschoenen. Zo geschiedde en zie hier het eindresultaat:

entree-4Degene die mij goed kennen weten dat ik van koopjes houd, zo werden de Muuto manden in de sale bij Depot Rotterdam (echt bezoeken als je een keer in de buurt bent) gekocht en bleken de afgeprijsde Hay hangers er super goed bij te kleuren. Kijk, daar wordt een mens blij van! De knop op de kastdeur is een Muuto dot, een geliefd accessoire van Fleur en mij. Om verkleuren van de kast te voorkomen lakte ik hem af met een transparante lak met UV-filter. Ik zou zeggen: op naar de volgende klus!

entree-1

10 Comments

    • Hey Lotte, bedankt voor je bericht! Het zijn geen bijzondere verbindingen, hij is aan de buitenkant geschroefd en vervolgens in de nis geduwd, daarom zijn ze niet te zien! Hoop dat je hier wat aan hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden deze week alleen op maandag i.v.m. Hemelvaart

X
  • Geen producten in de winkelwagen.