jas ophangen

kapstokken-2Als jij kinderen – of een rommelige partner – hebt, hoor jij jezelf dit vast herhaaldelijk zeggen! Jassen op de grond (echt!), jassen over de stoel en soms zelfs in de woonkamer. Je zit nu vast te glimlachen omdat het je bekend voorkomt. Neem deze tip van ons aan: je moet dat jas ophangen aantrekkelijk maken! Oké, en dat ene zinnetje misschien nog een paar keer herhalen. Één van de eerste klussen die Jessica dan ook aanpakte in haar nieuwe huis was het maken van een fatsoenlijke garderobe: praktisch en mooi, we heten tenslotte niet voor niks PRCHTG.

kapstokken-3Het werkte. Alle jassen worden keurig opgehangen, de grote jassen aan een fraaie hanger van Hay en Danee kreeg een Muuto Dot, die tevens dient om de deur open te trekken. Wij gebruiken deze Dots trouwens niet alleen als kapstok, ze hangen bij ons verspreid door het hele huis. In de badkamers om er handdoeken aan op te hangen, in de kinderkamers om er vrolijke lievelingsshirtjes aan te hangen en in de woonkamer gewoon ‘voor de mooi’, want naast functioneel zijn deze knoppen super decoratief. Jullie kennen onze liefde voor de Bubbles van Vaulot en Dyèvre inmiddels wel. Als kunstobject aan de muur, dus zonder hanger, is deze kledinghaak van glas ook te gek. Vooral als je twee kleuren en of maten bij elkaar hangt, of hem tussen andere wandplankjes, knoppen, haken of tegeltjes positioneert. Nooit meer een saaie kapstok voor jou dus na deze inspiratie!

kapstokken-1Wij kochten onze Dots en Bubbles de afgelopen jaren allemaal via Mister Design, zij verkopen naast deze praktische knoppen ook andere prachtige design kapstokken. We werkten dan ook met hen samen om dit blog te kunnen maken. 

P.S. Aan de dot in Jessica haar werkkamer hangt de Meet the Blogger award die PRCHTG vorig jaar won! Aanstaande zaterdag kunnen wij weer in de prijzen vallen, we kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken. Stem hier op ons! Wel even naar PRCHTG scrollen natuurlijk 🙂

2 Comments

  1. Heel eerlijk toegegeven slingert mijn eigen jas ook vaak door het huis ;-) De garderobe is mooi en lijkt me erg praktisch. De haken van glas zijn prachtig !
  2. Wat een mooie kast! Overwegen ook zoiets te laten maken voor ons nieuwe huis. Van wat voor soort hout is de kast gemaakt? Ben erg benieuwd! Dan kunnen we dat aan onze timmerman doorgeven ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

in juli & augustus verzenden we
alleen op donderdag
let op: week 32 gesloten!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.