jaarplanner

pm-3De collectie van Petit Monkey – de eigen lijn van PSikhouvanjou – past perfect bij de belevingswereld van kinderen: kleurrijk en blij. De rijke illustraties stimuleren de fantasie en de accessoires zoals de nachtlampjes en de bekende ‘nesting dolls’ vrolijken iedere kinderkamer op. De nieuwe lijn bevat ook een hele praktische en overzichtelijke jaarplanner. Petit Monkey zoekt steeds de perfecte illustrator bij een bepaald artikel en werkte al samen met Helen Dardik.

pm-4pm-1De nieuwe lijn bevat ook een hele praktische en overzichtelijke jaarplanner. Suzy Ultman verzorgde ditmaal de illustraties en koos voor kleuren die eigenlijk overal wel mooi passen. Je belangrijke afspraken, niet te vergeten verjaardagen en ouderavonden, maar ook dagjes uit en deadlines passen er allemaal op. De planner is offset gedrukt op 160 gram mat papier van 50 bij 70 cm met matte inkt. Van Coretty van een van onze favoriete webshops PSikhouvanjou stelt vijf van deze Petit Monkey-planners beschikbaar voor jullie! Zou je er ook graag eentje op je koelkast of werkkamer willen hangen, reageer dan hieronder. Vrijdag de dertiende kan jouw geluksdag worden! GIVE AWAY GESLOTEN

pm-2Deze post is een samenwerking met webshop PSikhouvanjou

De winnaars van de give away mogen ons een mailtje sturen via info@prchtg.nl (of een DM via Instagram) met hun adres. Ageeth, Kelly, Sophie (van Arjen, Juul en Mees), Roosvdb en Esther Jansen: de planners zijn voor jullie!

60 reacties op “jaarplanner”

 1. Wat een leuke win-actie! Ik ben al lang op zoek naar de ideale planner, wordt het een week/maand/jaarplanner? Hopelijk wordt het deze en hoef ik de keuze niet meer te maken.. kan dat van mijn to do list af!

 2. Sabine Leenders

  Wauw wat een mooie jaarplanner! Die zou ik graag in mijn werkkamer ophangen! Ideaal om overzicht te creëren in 2018!

 3. Hier word ik dus echt blij van! Ik heb al jaren een (lelijk) planbord hangen waar ik trouw elke maand op invul! Deze jaarplanner zou een mooi plekje krijgen in ons nieuwe huis! I’m in! 🙂

 4. Gut, wat mag jij veel leuke dingen weggeven :-). Ziet er mooi en handig uit. En ja.. dol op mooie vormgeving. Ik doe mee!

 5. Wauw, mooie foto’s! Joepie, die vrolijke planner zou ik graag willen! Lekker overzichtelijk lijkt me! Fingers crossed!

 6. Oh wat mooi! Die zou ik heel graag bij ons op school hangen om de jaarkalender op te schrijven. Lekker zichtbaar voor alle ouders en geen vergeten studiedagen meer voor hen. We krijgen in de herfstvakantie een nieuw gebouw, waar deze perfect zou staan in de entree.

 7. Wat een toffe planner♡! En wat leuk dat jullie er een weg geven. Na mijn zwangerschapsverlof ben ik van de week voor het eerst weer gaan werken. Als werkende mama is een planner geen overbodige luxe. Deze is nog mooi ook! Die zou ik als pronkstuk graag in mijn keuken hangen!

 8. Make friday the 13th my lucky day! In mijn gezin met 3 kids is een beetje overzicht wel fijn, dus win ik graag die mooie jaarkalender!

 9. Ohw wat een leukerd. Deze kunnen we wel goed gebruiken. De laatste tijd gaat het af en toe mis met de afspraken(lees: een uur te laat bij een schoolbezoek). Nu we ouders zijn lopen we steeds vaker een afspraak mis. Deze kalender is de uitkomst.

 10. Claire van den Ende

  Dit is precies wat wij nodig hebben! Wij zijn niet van die goede planners, zo’n mooie jaarplanner zou ons echt stimuleren om wat meer overzicht in ons drukke bestaan te creëeren.

 11. Ohh wat een super toffe planner! Misschien dat mijn man dan nu ein-de-lijk stopt met dubbele afspraken maken!

 12. Wow wat een cutie! Dit is de perfecte jaarplanner ook voor co-ouderschap denk ik, iets waar ik helaas mee te maken heb. Ik denk dat het super goed zal werken & lekker overzichtelijk!

 13. Wauw wat een gave planner! Sinds de komst van onze dochter valt er ineens een stuk meer te plannen en kunnen we zo’n gave eye-catcher wel gebruiken in huis!

 14. Deze geef ik heel graag een mooi plekje in onze keuken. Met 3 jonge kinderen valt er meer dan genoeg te doen en te plannen.

 15. Franny Veekens

  Wauw, dit zou een perfect cadeau voor onze oudste dochter zijn. Ze wil graag een kalender op haar kamer om al haar afspraken te noteren. Met deze kalender kan ze het hele jaar vol plannen met vriendinnendates.

 16. Met 3 kleine kinderen, 2 drukke banen en een leuk sociaal leven kunnen wij zeker een jaarplanner gebruiken. We wagen dus een gokje 🙂

 17. Sophie Arjen Juul en Mees

  Heel tof! Met 2 kinderen, mijn werk en een man die in het theater werkt, is deze handige en mooie planner echt perfect!

 18. Zo’n planner ziet er een stuk fijner uit om naar te kijken dan het uitgeprinte onoverzichtelijke en saaie a4-tje dat nu in onze keuken hangt 😉

 19. Wauw, mooie planner. Die zouden we goed kunnen gebruiken nu we aan hetverbouwen zijn en het lekker druk is in ons gezin.

 20. Yes please!! Wat een tof exemplaar! Voor 5 dec gevraagd maar ben bang dat er totaal iets anders gehaald wordt dus ik doe zeker mee!

 21. Melanie de Bruijn

  Wat een prachtige planner! Na lang zoeken hebben we ons droomhuis gevonden. Deze planner zou een mooi plekje in de nieuwe keuken krijgen!

 22. Anne van Mechelen

  Wat een prachtige planner. Ons dochtertje van vier weet graag waar ze aan toe is. Deze planner zou haar en ons daar zeker bij helpen.

 23. eyecandy!!als ouder van een alle dagen heel druk mannetje en lief meisje is dit super handig en mooi ook nog!eyecandy voor mij, structuur voor hen!ik zeg doei magneetbord!

 24. Nou, wat toevallig.. ik heb nog precies een plekje van 50 bij 70cm vrij op m’n muurtje!
  Komt goed uit, 3× kind+man+ allemaal druk ÷ veel gezellige afspraken= planning noodzakelijk

 25. Van die jaarplanner kan je toch alleen maar vrolijk worden? En ben benieuwd of het helpt om een beetje orde te scheppen in de logistieke chaos met 3 dochters, sport, school, werk en thuis…

 26. Super, de afgelopen maanden hebben we deze duidelijk gemist. Tijd om wel aanwezig te zijn bij informatie avonden op school!

 27. Vandaag toevallig op bol.com het planners aanbod doorgespit.. wat een ellende! Niks naar m’n zin kunnen vinden.
  Nou kom ik deze tegen, te leuk issie!!
  Ik weet wat ik vraag aan Sinterklaas!

 28. Oh Wow! Wat mooi! En vooral handig om in een opslag oog te hebben voor het hele jaar. Met een gezin met drie kids zou die enorm helpend zijn niets meer te vergeten!

 29. marielleverhoeven

  Oh wat is deze ontzettend leuk en superhandig/overzichtelijk. Ik doe graag mee, heb al een plekje ervoor in de keuken

 30. Marloes schenk

  Wat een mooie jaarplanner inderdaad. Wij zouden er graag1 winnen. Met 3 kids, 2 banen, creche, school en playdates kunnen we wel wat hulp gebruiken.

 31. Wauw wat een plaatje! Aangezien onze dochter net 4 geworden is en ik al gemerkt heb dat ik heel veel dingen moet gaan onthouden (ouderavonden/stakingen/studiedag) zou deze planner echt te gek zijn.
  En aangezien we over 3 weken ons nieuwe huis krijgen, waar deze meer dan PRCHTG zal staan, waag ik een kansje!

 32. Dorien Broekhof

  Ideaal! Niet meer elke avond met manlief de planning van de volgende dag doornemen. Duidelijk, overzichtelijk en een goed systeem voor onze haastige, gezellige, drukke gezin! Mooi cadeau voor hem als verrassing.

 33. Oh die wil ik heel graag! Onze weken zitten vol met afspraakjes, sport en andere zaken om niet te vergeten. Dan is zo’n planner hartstikke handig natuurlijk. En laat deze er nou ook nog eens superleuk uitzien.

 34. Oehh, ja heel graag. Ik ben dit jaar mijn eigen bedrijf gestart dus werk en prive afspraken lopen nogal eens door elkaar heen. Zou fijn zijn mijn hoofd (een klein beetje) leeg te kunnen maken!

 35. Ja, wat een leuke planner! Met 2 kids en allebei een drukke baan kunnen wij een goede planning wel gebruiken 🙂
  Hij past ook super leuk in onze nieuwe keuken.

 36. Via Psikhouvanjou op jullie blog terecht gekomen omdat jullie foto’s op Instagram zo gaaf zijn. Wat een hebberige dingen allemaal! En dan zie ik nu een give away van de weekplanner, onmisbaar om te hebben en super om te zien, dus ik doe graag mee.

 37. Pingback: messing tray – PRCHTG

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *