it’s oh so quiet

ligno-2Ze stonden al even – lees: tijdens de bouw – op de planning, er was ook rekening mee gehouden. Dat wil zeggen dat we nog geen tussendeuren hadden en we voor de trapkast en meterkast (uiteindelijk) maar een gordijn hebben gehangen. Máár…geduld wordt beloond, want afgelopen donderdag was het zover: de akoestische panelen werden geleverd én gemonteerd. En wat zijn we blij! Om het het vieren werd er prachtige voorjaarsbloemen gehaald.

ligno-5 Zoals je kunt zien is het hele ‘blok’ met daarachter de trapopgang en het toilet aan de buitenkant bekleed, omdat we het mooi vinden én omdat het galmen tegengaat. De eerste kennismaking met deze houten panelen vond plaats bij vrienden van ons in Delft, het viel ons op hoe relaxt wij met elkaar konden praten terwijl de kinderen in de voorkamer tv zaten te kijken. Daarbij waren we meteen erg gecharmeerd van de looks, al was er nog genoeg ruimte voor twijfel. Want de panelen zijn leverbaar in verschillende houtsoorten.

ligno-6ligno-3Zowel de meterkast als de trapkast – hoera voor extra bergruimte – zijn ‘blind’ weggewerkt, met één druk op de deur gaat deze open. Je ziet, een kind kan de was doen. En hoe fijn is het dan om te merken dat het geluid in de kamer meteen veranderd is en veel minder galmt, zelfs het lopen van de kraan klinkt ‘rustiger’. We hebben er even op moeten wachten, maar dat is juist ook wel fijn, want op deze manier kunnen we weer heel blij zijn met een afgevinkte klus. De volgende op het lijstje? Een boekenkast met zit-nis rond het raam (linksboven) en tussendeuren (linksonder), want die konden uiteraard pas geplaatst worden nadat deze klus geklaard was. Onder deze twee klussen nog een hele waslijst. Kortom, wordt vervolgd…

ligno-1Deze blogpost is niet gesponsord, maar gezien de hoeveelheid emails – die we niet allemaal kunnen beantwoorden – hebben we besloten de leverancier hier te delen en te stoppen met het beantwoorden van de berichten. De panelen zijn van het Duitse merk Lignotrend. Uiteraard hopen wij nog eens kiekjes te ontvangen van mensen die dezelfde panelen hebben toegepast! 

66 reacties op “it’s oh so quiet”

 1. Het is écht meer dan mooi geworden! Fantastisch! Ik zeg, tijd voor koffie! Kan ik het met eigen ogen bewonderen!

  1. Beste Anika, we sturen je met liefde wat meer informatie! Kun je ons een mailtje sturen als je dat graag wil? Bedankt!

   1. Dit is precies waar ik naar op zoek ben! Zou je mij ook wat informatie kunnen sturen? Bedankt!

   2. Peter eitjes

    Dag,
    Zou ik ook informatie kunnen krijgen over deze akoestische panelen?

    Alvast bedankt.

   3. Hi!
    Ik zou ook graag informatie over de leverancier willen ontvangen. Wij zijn voor ons nieuwe huis opzoek naar dit soort panelen. Is het mogelijk dat jullie dat toesturen? Hartelijk dank alvast!

   4. Wat een geweldig resultaat! Ik ben benieuwd wie deze panelen geleverd heeft en voornamelijk welk houtsoort er gebruikt is. De kleur is mooi licht en rustig 🙂

   5. Hester van Eijsden

    Hi, ook ik zou graag willen weten waar de houten panelen te koop zijn.

    Dank alvast!

    Groetjes,
    Hester

  2. Ook ik zou heel graag willen weten van welk merk/fabrikant de panelen zijn.
   Het ziet er supertof uit!

 2. Wauw prachtig !!!!!!! Ga morgen gelijk even zoeken naar dit bijzondere hout… bij ons galmt t nog behoorlijk 🙂

  1. Beste Jacqueline, bedankt voor je reactie! We willen je graag wat meer informatie sturen, kun je ons een mailtje sturen als je daar interesse in hebt?

   1. Ik ontvang ook heel graag de informatie over het merk / fabrikant van de panelen. Het is prachtig! 🙂 Alvast bedankt.

 3. Oh wat prachtig!! Wij zijn net een huis aan het bouwen en enorm op zoek naar dit.. mag ik vragen van wie het is?

 4. Doet jullie naam eer aan; prachtig! Ben ook heel benieuwd waar je dit kunt laten maken..

  1. Beste Jet, de panelen zijn van een Duitse leverancier. Mocht je echt geïnteresseerd zijn wil je ons dan een mailtje sturen?

 5. Super mooi, ik wil hier graag mijn plafond mee bekleden. Wil je mij ook informatie sturen waar ik het kan kopen?

 6. Hans van Gogh

  Wat een schitterende panelen.
  Ik ben al een poos op zoek naar zoiets.

  Zou graag de informatie betreffende de leverancier krijgen.
  Is dat mogelijk ?

 7. Gaelle dubron

  Waauw, kun je mij ook laten weten waar je dit hout gevonden hebt? Welk merk en houtsoort is dit?

 8. Kok Mulleners

  Wat ziet het er mooi uit !
  Goede keuze
  Zuden jullie de leverancier willen delen ?
  Groet Kok

 9. Gaaf! Ik heb begrepen dat ik je een berichtje kon sturen om mijn interesse te tonen in de panelen. Ik ben dus heel erg geïnteresseerd in de leverancier hiervan en wil er graag meer van weten. Ik hoor het graag.

 10. Ontvang graag meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.
  Vr groet Natasha Nieman

 11. Waanzinnig tof! Goede smaak. Zou ik misschien ook informatie mogen ontvangen hoe je aan deze akoestische paneeldeuren komt? Veel dank!

 12. Wat een prachtige wand. Een bijzonder stijlvolle combinatie van strak en natuurlijk.
  Ik heb jullie gemaild met verzoek om de leverancier gegevens te sturen, waarvoor vast bedankt.

 13. Tinne Van der Eycken

  Supertof!! Zou je eventueel de gegevens van de leverancier kunnen delen? Alvast bedankt!

 14. Helemaal eens met eerdere berichten. Wij zouden de panelen ook graag toepassen als kastdeuren. Zouden wij de leverancier mogen ontvangen? THANKS!

 15. Prachtig! In onze nieuwbouwwoning galmt het ook redelijk. Kunnen jullie aub de gegevens van de leverancier ook naar mij even doorsturen? Thx!

 16. Jeetje wat mooi! Ook ik zou graag meer informatie willen ontvangen over deze panelen. Welke houtsoort en van welke leverancier, kunt u mij deze sturen? Zou super zijn. Alvast dank dank

 17. Schitterend! Heb net een berichtje gestuurd via jullie contactformulier:) Ik zou ook heel
  graag fabrikant en leverancier willen opvragen. Alvast dank!! Groetjes

 18. Prachtig zou je ook mij de naam willen sturen van deze Duitse leverancier?
  Henriëtte

 19. Wij willen onze wand binnenkort ook laten bekleden met hout. Maar dit is natuurlijk wel top, mooi & functioneel! Zou je mij de leverancier willen mailen. Dankjewel!!

 20. Graag ontvang ik ook de informatie over de leverancier van deze wandbekleding. Heel mooi! Bedankt alvast.

 21. Echt prachtig en precies wat ik zoek, zo warm en sfeervol. Graag zou ook ik meer informatie ontvangen over de houten panelen.

 22. Dorothée Steenackers

  Ik ontvang ook heel graag de informatie over het merk / fabrikant van de panelen. Het is prachtig! Alvast bedankt.

 23. En ook ik ontvang heel graag wat meer informatie over de leverancier. Alvast bedankt!

 24. Super mooi!! Wij zijn ook al een tijdje op zoek naar iets dergelijks, dus ook ik ontvang graag wat info over de leverancier. Dank en veel plezier met de volgende bouw klussen.

 25. Heleen Wenniger

  Beste , ik ben nu al de zoveelste maar toch erg nieuwsgierig hoe jullie aan deze panelen komen. we hebben zelf hetzelfde probleem een erg lawaaig huis met betonnen vloer! Supermooi is het geworden. Ik zou graag meer horen. Veel dank! mvg Heleen.

 26. Hoi wat ontzettend mooi! Zouden jullie de gegevens van leverancier willen delen voor ons nieuwe huis? Alvast erg bedankt. Mvg
  Dennis

 27. Hi,
  Prachtig deze panelen.
  Mag ik de weten welke producent dit maakt.

  Met vriendelijke groet,
  Wim Deetman

 28. De zoveelste vraag naar de fabrikant van deze panelen … so sorry! Haha maar zou je me even de gevens hiervan kunnen doormailen? Grtjes uit Antwerpen, Davy

 29. Beste, supermooi en dit had ik al eens zien passeren op internet maar nu hebben we dus zoiets nodig bij ons thuis. Is het mogelijk om de fabrikant door te mailen? Alvast bedankt!!

 30. Nog ééntje die graag zou weten waar ik de panelen kan kopen ;-). Thanks alvast!

 31. Dorothée Steenackers

  Wil ook heel erg graag weten wie de fabrikant is. Alvast bedankt!

 32. Ook ik ben geinteresseerd in deze mooie panelen!!
  Zou ik ook de gegeven van de leverancier mogen ontvangen?
  Alvast bedankt.

Reacties zijn uitgeschakeld.