it’s beginning to look…

Kerst 2015 kast - liggend…a little like christmas! De juiste versie spookt al dagen door mijn hoofd. En hoewel ik nog steeds niet echt zin heb om los te gaan met kerstversiering zag ik op Pinterest al wel inspirerende kerstplaatjes – al dan niet met sneeuw – voorbij komen. Van die foto’s waarop mensen lachend hun kerstboom door een wit winterwonderland naar huis dragen (want zo’n ding weegt niks natuurlijk). De werkelijkheid was dat ik hem vorig jaar kreunend en steunend in de stromende regen in mijn auto propte. En nee, daar zijn geen foto’s van!

Kerst 2015 kast - staandIk wilde een beginnetje maken met een tekening – met raamstift, altijd een leuk effect – op de deuren van mijn groene kast, dat bleek nog best een klus. En jullie weten, wij houden van snel en simpel met groots resultaat: ik was dan ook erg blij toen ik deze prachtige sticker op Instagram spotte bij Yvonne van Yvestown. De sticker was precies zoals ik me de tekening op mijn kast had voorgesteld. Ik twijfelde even – ik moest dit immers toch gewoon zelf kunnen maken? – maar ging toch overstag en bestelde hem in haar Etsy-shop.

Bij het zien van deze geweldige DIY ging mijn hart sneller kloppen en wat is het dan fijn dat wij ons omringen met heel veel creatievelingen, want vriendin Ageeth wist hier wel raad mee. Niet veel later verrastte de lieverd mij met deze geweldige diervriendelijke ‘trophee’. En het leuke is, je kan eindeloos variëren met de inhoud van de reageerbuisjes! Nu staat er eucalyptus in de buisjes, maar hij is natuurlijk ook geweldig met takken erin (waar je dan weer kerstballen in kunt hangen). En wat dacht je van uitbundig bloeiende bloemen? Vind jij hem ook zo tof, maar heb je net als ik geen figuurzaag-skills, stuur Ageeth dan een mailtje: tantekee@hotmail.nl

Wij zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar jullie kerst-creaties, dus heb je je flink uitgesloofd en mogen wij dat niet missen, tag ons dan op Instagram! Degene met de tofste inzending krijgt van ons een kerstcadeautje voor onder de boom.

Kerst 2015 schildje - staand

 

6 reacties op “it’s beginning to look…”

 1. Wat een super tof idee dat “gewei”! Bij ons dit jaar weinig tot geen kerstversiering, omdat we op vakantie gaan. Moet wel zeggen dat het begint te kriebelen om toch een beetje te gaan versieren als ik al die leuke foto’s op IG langs zie komen!

 2. Ik ben inderdaad ook aan de slag gegaan met de raamstift. Van Pinterest zo’n gelijke afbeelding overgetrokken, aan de buitenkant op het raam geplakt, naar binnen gerend om het weer over te trekken met de stift en blaadje weer van het raam getrokken! Het is vooral leuk dat mensen even blijven kijken!
  En wat een cool gewei met de buisjes ❤️! Ik ga eens kijken voor een leuke foto van mijn kerstversiering!

 3. Wat mooi! Wat mooi! Prachtige sticker, ik zag hem ook bij yvestown en dacht dat ik nog wel tijd had om hem te kopen hahaha 😉 Hier nog steeds geen boom, wel de kerstbomenposter! X

 4. Leuk dat jullie onze DIY gevonden hebben en hebben gedeeld op jullie website! 🙂
  Simpel en leuk hè!

  Liefs,
  Nikkie (Birambi)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *