in een bed van bloemen

essenza-4Bloemen, ze zijn onlosmakelijk met PRCHTG verbonden. Want met onze liefde voor keramiek – gevuld met bloemen – en zelfgebakken taart – met op tafel een vaas vol bloemen – begon immers dit prachtige avontuur. Bloemen plukken, ze vervolgens drogen (om ze in onze Moebe-lijstjes te doen) of er kransen van maken, daar waren we wel bekend mee. Onder bloemen slapen deden we nog niet zo vaak, met name omdat we nooit écht mooie overtrekken konden vinden. Daar kwam verandering in toen we de waanzinnig mooie dekbedsets van Essenza zagen.

essenza-3Meteen verkocht kozen we unaniem allebei deze goudgele set – uit het trendthema ‘Celebrate’ – die de toepasselijke naam Fleur draagt. Het was deze fantastische kleur in combinatie met de dramatische – bijna levensechte – bloemen die onze harten sneller deden kloppen. Het bleek de juiste keuze, want deze overtrek gaf onze slaapkamers meteen dat romantische sfeertje waar we stiekem best wel een beetje van houden, uiteraard zonder truttig te zijn! Overigens is Fleur verkrijgbaar in nog zes andere kleuren, waaronder zachtroze, warmrood en blauw.

essenza-1Kan het jou niet fleurig genoeg? Style de kamer – of elke willekeurige andere kamer – dan af met één van de prachtige karpetten, uiteraard ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De kleine variant is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor de badkamer.

essenza-2

4 Comments

  1. Wat een heerlijke kleuren!! Ben dol op bloemen in huis.. dahlia's zijn een van mijn favoriete bloemen. https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/balterio/tradition-quattro/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.