icecream bandits

icecream2‘Tomorrow we eat broccoli, but today is for icecream’. Dat ik m’n jongens dolgraag in printjes zie (Mini Rodini-fan van het eerste uur), mag bekend zijn. Maar wat fijne basics in de kast zijn natuurlijk nooit weg. In de winter versleten ze de broekjes van Icecream Bandits tot de knieën alle vier open lagen en nu de nieuwe kleuren verschenen, kon ik niet anders dan voor allebei een nieuw exemplaar aanschaffen. Lode koos voor blauw (what’s new?) en voor Goof bedacht ik dat de vanillekleur wel tof zou zijn in de lente. Ingeborg van Icecream Bandits deed er ook nog een blauwe en mangokleurige sweater bij, met het onvoorspelbare Nederlandse weer en op zwoele zomeravonden zijn die onmisbaar.

icecream1De Amsterdamse Ingeborg startte haar label met een paar meter stof en één naaimachine. Ze groeide binnen een jaar uit deze setting. Haar kleertjes worden inmiddels op veel plaatsen verkocht en dat snappen wij: zulke mooie en duurzame stof (met de spikkeltjes als handelskenmerk) en hele fijne en slanke pasvormen. Uniseks designs, lekker zacht en heerlijk te combineren met de rest van de garderobe. Zie je hoe leuk die vanille broek staat met de donkergroene gebloemde romper? Instant zomer.

icecreambandits2icecreambandits1Dit blog kwam tot stand in samenwerking met Icecream Bandits. Wij dragen kleine ondernemingen een warm hart toe en zijn zelf stiekem wel jaloers op Lode en Goof met die heerlijke sweaters… Laten ze nou ook een moedervariant hebben ♡

 

1 reactie op “icecream bandits”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *