hoera, twee jaar!

feestje4Twee jaar bloggen over alles wat wij prachtig vinden. Over onze voorliefde voor design, onverwachte kleuren-combinaties, keramiek (veel & vaak), de winkels waar we het liefste komen en onze favoriete labels. Het eerste jaar was al tof, maar in het tweede jaar gebeurde er nog véél meer leuks: er ontstonden leuke samenwerkingen en – het is nog niet eens zo lang geleden – wonnen we maar liefst twee awards, waarvan eentje écht dankzij jouw stem!

feestje2feestje3Een verjaardag vraagt om veel lekkers, slingers, feesthoedjes, honeycombs en cadeautjes: dit verjaardagsfeest werd dan ook mede mogelijk gemaakt door ENGEL. Want als je feest zegt, zeg je ENGEL. Die onder het motto ‘celebrate life’ de prachtigste dingen ontwerpen, voor elke feestelijke gelegenheid, maar vooral om van elke dag een iets moois te maken. Zij doen dat bijvoorbeeld door hun boterhammetjes van deze geweldige – pas gelanceerde – bamboe bordjes te eten, hun pizza te snijden op de vrolijke (taart-)schaal en hun limonade te drinken uit de circus bekers. En als ze echt gek doen, zetten ze een feesthoedje op. Gewoon, omdat het kan!

feestje5Naast het leven vieren houdt ENGEL. – net als wij – van delen. Delen in de feestvreugde, maar ook in uitdelen. Hou je vast! Pak een stoel en ga zitten, want wij mogen ter ere van onze tweede verjaardag een ge-wel-dig feestpakket weggeven bestaande uit: de bamboe (taart-)schaal Circus (met standaard), een set van zes bijpassende bordjes én bekers, een pakketje vrolijke rietjes en de nieuwste set honeycombs! Zie jij jezelf al feest vieren met dit fantastische, kleurrijke pakket?

Wat moet je ervoor doen? Een gezellige reactie achterlaten, that’s it! Volgende week vrijdag maken we de gelukkige bekend.

Laura – a.k.a. fiepandcoco – kan al een bescheiden feestje gaan bouwen, zij won de drie rollen Farrow & Ball behang met haar variant op de Victoria Sponge Cake: gefeliciteerd lieve Laura! Alle andere deelnemers, super bedankt voor jullie deelname, wij voelen ons echt vereerd dat jullie allemaal zo je best hebben gedaan.

Liefs, Fleur + Jessica

feestje1De mooie cadeautjes zijn ingepakt met het cadeaupapier van Ompak, zonde om open te maken toch?

144 reacties op “hoera, twee jaar!”

 1. Joehoe 2 jaar! Gefeliciteerd lieve dames! Engelpunt is ook hier favoriet en elk feestje wordt zoveel mooier en feestelijker met dat prachtige feestpakket 🙂
  En oh wauw Laura, gefeliciteerd!

 2. Claire van den Ende

  Gefeliciteerd Jessica en Fleur met jullie 2e verjaardag en nog vele jaren toegewenst! Wij vieren hopelijk heel heel binnenkort ook een feestje met de komst van ons tweede meisje daar komt dit feestpakket wel bij van pas 🙂

 3. Gefeliciteerd dames!! (En Laura! Yay!) en ik maak heel graag een kans op dit prachtige taart servies. Maakt mijn zelfgebakken taartjes (en laten we eerlijk zijn, zelfgekochte Bosche bollen) een stuk leuker om te serveren 🙂

 4. Wauwie! 2 jaar alweer! Wij vierde vandaag een 3de verjaardag! De feeststemming zit er dus in! Proost op nog vele jaren!!!

 5. Lieve dames, van harte gefeliciteerd met jullie 2de blogverjaardag! Echt iedere blog van jullie hand is een feestje. X sas ( ps ik doe niet mee met de give away maar wilde jullie wel graag feliciteren)

 6. ohhh jaaaa natuurlijk eerst hieperdepieperdepiep hoeraaaaaaaa met jullie 2jarig feest! en met ENGEL kun je dat zeker goed vieren. En bovendien geschikt voor jongens en meisjes dus het zou helemaal tof zijn voor onze tweeling en ook leuk om zo iedere mijlpaal te kunnen vieren :-).

 7. Lieve Jessica en Fleur! Gefeliciteerd met deze mijlpaal en wat mij betreft gaan jullie zo nog even fijn door! Een inspiratie zijn jullie absoluut voor velen van ons denk ik. Ik kijk nu al uit naar al nieuwe huizen die gebouwd (gaan) worden en al het moois waar mee jullie het zullen inrichten!! Ga door lieverds en op naar de volgende award(‘s)! Liefs Isabelle

 8. Beste Jessica en Fleur,
  Hieperdepiep HOERA! Gefeliciteerd met jullie tweejarig bestaan. Wat een mijlpaal en wat zullen jullie terecht trots zijn! Jullie foto’s zijn altijd een inspiratiebron om in mijn eigen stekkie weer lekker aan de slag te gaan. ‘Keep up the good work ladies’. Op naar de volgende twee jaar!

 9. Van harte gefeliciteerd met jullie 2 jarig jubilieum!
  Ik volg jullie ontzettend graag en geniet van jullie prachtige foto’s. Ga zo door!
  Stiekem ben ik natuurlijk ook heel erg benieuwd naar hef nieuwe huis van Jessica. Vooral hoe je het gaat inrichten en wat voor nieuwe mooie blogs en foto’s eruit gaan komen.
  Nogmaals, ga zo door!!
  X
  Joyce

 10. Gefeliciteerd lieve prachtige dames! En Laura ook gefeliciteerd, je taart was ook prachtig! Dit pakket zou heel goed van pas komen omdat mijn kanjer in december 7 word en oma en opa 25 jaar getrouwd en we daar een feestje van gaan maken. Jullie weten wel in zo een onpersoonlijk vakantiehuisje… dit zou het geheel wel een juiste feestsfeer geven. Helemaal omdat ik al iets heb gemaakt van Engel om mee te nemen… 😉

 11. Gefeliciteerd met jullie tweejarig jubileum!
  In huize Tol stevenen we ook af op een hoogtepuntje. In januari en februari zijn mijn kindjes Puck en Teun en ik namelijk ook jarig!! Omdat we dat in één keer met z’n drieën vieren maken we er ook echt werk van. De styling van de huiskamer krijgt dan ook de nodige aandacht!!! Moet je je nu eens even voorstellen dat die prachtige gebaksset van ENGEL. op tafel staat!!! Ik zie de zelfgebakken taart er al op liggen!
  Zucht….
  Dan kan het duimen nu beginnen 😉

  Groetjes,
  Anna Tol
  @antje312 op Instagram

 12. Al 2 jaar de mooiste plaatjes, het hipste design en jullie prachtige vriendschap. En wij mogen meegenieten! Bedankt. En van harte! Dikke kus, Saskia

 13. Jaaaa het leven blijft een PRCHTG feest met jullie mooie foto’s. Wat een mooie mijlpaal is jullie tweejarig bestaan waarin jullie mij al zo vaak hebben geïnspireerd. Op naar het volgende jubileum .

  En Laura, jij gefeliciteerd met de geweldige rollen behang!

 14. Suus van Tienhoven

  Gefeliciteerd! Jullie maken prachtige plaatjes❤️
  Wat zou dit feestpakket fantastisch zijn
  voor de verjaardag van mijn dochter Beertje.
  Die wordt binnenkort 5!

  Geniet nogvan jullie feestje

 15. Susanne -@sunday_suus)-

  Het is een feestje om jullie te volgen!!
  En dat alweer 2 jaar! Hopelijk volgen er nog vele prachtige jaren met de mooiste interieurs, hip design, roze stoelen, shop tips, persoonlijke verhalen, de lekkerste taarten, het mooiste keramiek en bamboe!

 16. Joehoe 2 jaar alweer! Hier vieren we volgens mij al 8 jaar feest met de eerste slinger van Engelpunt. Het blijft feest om hem op te hangen. Ik volg jullie al vanaf dag 1 en jullie blog is absoluut 1 van mijn favorieten!! Ik zou zeggen ga lekker verder met al het tofs dat jullie doen. Ik blijf jullie met plezier volgen!

 17. Hiep hiep hoera Gefeliciteerd lieve dames!! Al twee jaar een prachtige blog, ieder keer weer opnieuw. Zoveel inspiratie al door jullie opgedaan Het feestpakker zou natuurlijk geweldig zijn voor de babyborrel van de kleine babyboy die eraan komt Lieve Fleur en Jessica ga vooral nog heel veel jaartjes door met jullie prachtige blog en hopelijk volgend jaar weer dik verdiende awards!

 18. Laura Westendorp

  Jeeeeeej! Wat super super leuk! Jullie hadden de lat lekker hoog gelegd en er was zoveel moois gebakken. Ik heb er enorm veel plezier in gehad om mee te doen. Dat wordt prachtig in ons nieuwe huis straks, duizendmaal dank!
  En natuurlijk van harte met het tweejarig bestaan van jullie eigen handschrift, stijl en fotografie. Xx Laura

  1. Dat weten we wel zeker! Samen met Farrow & Ball gekeken en jouw inzending was precies waar we op hoopten, qua sfeer, foto en taart natuurlijk! We nemen nog contact met je op. Liefs!

 19. Super gefeliciteerd met jullie 2 jarig bestaan! Jullie zijn echt een inspiratiebron voor mij. In februari krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis! Super leuk om inspiratie en ideeën op te doen dus! Leer steeds meer durven in combi’s met kleur:)
  Een lekker welkomstaartje in ons nieuwe huis op zulke mooie bordjes zou toch geweldig zijn! “Celebrate life!”

 20. Gefeliciteerd!! Al 2 jaar en ik hoop dat daar nog heel wat jaartjes bijkomen, want ik vind jullie foto’s en blogs altijd zo leuk! En natuurlijk doe ik mee met deze winactie… met deze leuke feestartikelen weten we hier wel raad!!

 21. Suzanne Vrolijk

  Lieve Jessica en Fleur,

  Gefeliciteerd met jullie 2 jarig bestaan! Het is altijd een groot feest om jullie foto’s en blogs voorbij te zien komen en ik lees ze allemaal met heel veel plezier. Op naar de volgende jaren!!
  Liefs, Suzanne

 22. Gefeliciteerd meiden! Zou jullie feestje op de mooie bordjes graag doorvieren op Noof zijn eerste verjaardag 🙂 dan wordt het een dubbele PRCHTGedag! Liefs Jessica

 23. Wow, gefeliciteerd! Ik ben nog niet zo lang volger van jullie blog, maar heb alles wel vanaf jullie begin terug gelezen en wacht altijd in smart op het volgende nieuwe bericht. Alle ideeen en foto’s zijn heerlijk verfrissend! Op naar een volgend jaar boordevol inspiratie!

  Groetjes Leonie

 24. Wauw, gefeliciteerd en wat een heerlijk feestje. Volg jullie met veel plezier(wel vaak stilletjes) maar is elke keer weer fijn.
  Het pakket zou welkom zijn. Wij hebben rot tijd achter de rug en om mijn zoontje te verassen ga ik een surpisefeestje voor hem organiseren. Hoe feestelijk zou dat zijn. Groet
  Kristel

 25. Jaleesa Isabella

  Gefeliciteerd!! Ik volg jullie al een tijd en geniet van de mooie foto’s! Voor ons is het ook feest, we vieren deze maand de tweede verjaardag van onze dochter!
  Ik wens jullie nog veel geluk en succes goe met jullie blog!

 26. Van harte!
  Altijd weer leuk en inspirerend als ik een foto van jullie voorbij zie komen op instagram. (Zelfs op mp springen jullie foto’s eruit:).

 27. Super meiden!! Gefeliciteerd met jullie 2 jarig bestaan. Op naar nog vele mooie inspirerende jaren.
  En wat een feestje ‘op tafel’ met dit prachtige feestpakket. Love it.
  En met 2 verjaardagen inzicht 8 januari wordt ik 34 en 10 januari mijn dochtertje 3 wordt ons feestje prachtig

 28. Gefeliciteerd, al twee jaar een feestje om jullie te volgen!! Ik hoop nog heeeel veel jaren erbij, zoveel kleur en vrolijkheid!!!! Mijn jongste ventje viert over 3 maandjes ook al weer z’n tweede verjaardag!
  Time flies when you’re having fun!!

 29. Hier geen feest zonder pompons van Engel. en taart van PRCHTG! Voor elk feestje check ik even jullie blog voor lekkere recepten. En altijd een succes! Van harte meiden, blijf vooral zo doorgaan!

 30. Ik geniet al twee jaar met jullie mee: da’s al een kado! En met Engelpunt is het ook altijd goed feesten. De slingers kunnen opgehangen: van harte dames!

 31. Gefeliciteerd! Geniet van dit moment. Ik zou dit graag willen winnen voor onze dochter. Het duurt nog wel even voor ze jarig is, dus ik denk niet dat we zo lang kunnen wachten. Maar we willen graag vieren dat we samen zijn en dat t leven een feestje zou moeten zijn.

 32. Hendrickx Griet

  Maar wauw, wat een leuke blog ontdek ik hier net?! Via een mailtje van ENGEL. met een heerlijk uitziende kruidnoten cheesecake erin komt ik hier terecht. En dan ontdek ik dat het jullie verjaardag is. Jullie bestaan al 2 jaar, zonder dat ik dit weet??
  Een dikke proficiat met jullie toffe project. Het ziet er hier allemaal reuze gezellig, mooi, interessant uit. Meteen een volger er bij! Doe nog vele jaartjes zo verder zou ik zeggen, geniet er van.
  Die kruidnoten cheesecake ga ik dit weekend eens proberen maken, op jullie gezondheid!
  ENGEL., PRCHTG en ik die samenkomen, dat is een feestpakket waardig 😉

 33. Proficiat Fleur en Jessica! Je ziet maar dat je hart volgen zo slecht nog niet is!! Klasse gedaan en blijf zo doorgaan!

 34. YAY!!! Zijn we al twee jaar verder? Wauw!! Gefeliciteerd lieve dames, jullie doen het geweldig! Op naar de volgende 2 en weer 2 en dan nog 2 en nog weer 2 en ok dan nog 2 en dan kan er nog best weer 2 bij en dan ben je toch bezig en dan ben je zo weer 2 jaar verder en dan nog 2 jaar etc etc etc 😉

 35. Roos (roosvdb)

  Wauw 2 jaar alweer?! Gefeliciteerd meiden! Ik vind jullie blog echt te gek! En van een feestje bouwen hou ik ook wel dus ik doe graag mee met deze geweldige give away !
  Liefs Roos

 36. Hip Hop Hooray it’s party time
  Gefeliciteerd met jullie prachtige en inspirerende blog. Ik ben nog niet zo lang actief op instagram, maar in korte tijd al zo veel inspiratie opgedaan voor ons nieuwe huis. En hoe leuk zou dit prachtige feestpakket staan in huize Engel

 37. Ik ben dol op feestjes en dit feestje ziet er geweldig uit. Dat wil ik meemaken in het klein, hier thuis. Gefeliciteerd!

 38. Stephanie (stephanieot)

  Wauw… 2 jaar alweer! Kan me jullie 1 jarige bestaan nog zo goed herinneren maar in de tussentijd natuurlijk zoveel gebeurd en zulke fijne foto’s voorbij zien komen. Elke keer weer een feestje om jullie combinaties en verzamelingen te zien. En alles staat mooier op het servies van ENGEL. Wat een super nieuwe collectie hebben ze uitgebracht! Op naar alle volgende jaren PRCHTG!

 39. Gefeliciteerd! Ik zou heel blij worden van het feestpakket! Ik ben gek op kleur in huis, het kan niet villa kakelbont genoeg. Daarnaast komen de verjaardagen van mijn 2 jongens er aan, dus het pakket zou gelijk van pas komen!

 40. @_robijn

  Congratz! Wat een feestelijke bedoeling. Tijdens de komende feestelijke dagen, kan ik wel wat extra feestelijks gebruiken. Daar word je blij van. Een feestje om naar te kijken en om van te eten. Feestze

 41. Van harte lieve dames! Op naar nog veel meer mooie, fijne, kleurrijke, inspirerende jaren! Ik geniet enorm van al jullie plaatjes en blogs!

 42. Gefeliciteerd lieve dames!
  Ik ben een groot engelpunt fan dus ik doe graag mee! Maaruhmm, moet eerlijk bekennen dat dit mijn aller eerste reactie op jullie blog in die 2 jaar tijd is. Ik heb ook geen overleden cavia, geen vervelende schoonmoeder en ik ben niet ziek.
  Tja, waarom ik dan kans moet maken? Omdat het leven de laatste tijd voor mij echt een feestje is
  Groetjes Ilona AKA Mamoesjka

 43. Wauw, wat een mijlpaal! Gefeliciteerd hoor! Jullie blog heet met recht prchtg, ik geniet er enorm van, zo inspirerend. Wij hebben binnenkort ook een feestje, maar dan in het klein: onze jongste wordt 3. Het zou wel extra bijzonder worden met de feestelijkheden van Engel.! Hopelijk gaan jullie nog lang zo door, jullie hebben het in je!

 44. Hoera! Twee jaar alweer, niet normaal hoe snel alles gaat. En wat hebben jullie geweldig leuke dingen gedaan en laten zien, petje af! Op naar het volgende jaar. Enne ik gun mijn ‘winkans’ aan iemand anders maar een felicitatie mijnerzijds mocht natuurlijk niet ontbreken 😉 Fijn weekend & Sinterklaas.

 45. Gefeliciteerd lieve meisjes! (Ja, jullie zijn nog maar 2. Dan mag ik jullie meisjes noemen 😉 ) Jullie blog is heerlijk om te lezen, maar zeker ook om naar te kijken!
  Oh en ik doe natuurlijk graag mee voor dat prachtige servies! Ik vier mijn verjaardag nooit uitbundig, maar taart op deze bordjes is natuurlijk wel ultiem mooi

 46. kim van Kasteren

  Gefeliciteerd met jullie 2 – jarig jubileum hier in huis is het met 3 meiden ook altijd feest ik weet zeker dat dit super gave servies de feestvreugde helemaal compleet gaat maken ✌

 47. Big congrats with running a lovely blog. I follow you mostly via Instagram and your pictures always makes me happy with its colorful and playful charm!
  My little boy (half Norwegian, half Dutch) turns 1 year in 2 weeks and I would love to add this awesome set from Engel to decorate his party with. I’m will definitely share som photos via Instagram from this special day – whether I win er not
  Cheers to many more successful years as colorful bloggers!

 48. Gefeliciteerd met jullie 2 jarige jubileum ! Elke dag is reden voor een feestje maar in januari vieren wij de verjaardag van de
  Jongste die 1 word en de oudste die 4 is geworden. Daarbij nog een housewarming omdat we met z’n 3e in een prachtig roze huisje wonen en wat zou het goed matchen!!

 49. Yeah! Gefeliciteerd met jullie twee jarige verjaardag. Op naar de volgende (engelen) prachtige verjaardagen. Jullie blogs hebben al geleid tot mijn mooie prachtige roze staanlamp en ikea-bureau. Op naar de volgende inspiratie tips!
  En oh ja: het servies zal zo leuk zijn voor mijn verjaardagsfeestje!
  Lieve groet,
  Grote fan van jullie super leuke spulletjes!

 50. Arianne van Ojen

  Gefeliciteerd met het 2jarig bestaan van jullie blog! Superleuk! Ik doe graag mee met deze actie. Mocht ik winnen dan wordt het tijd om een reden te verzinnen om een feestje te geven # nog lang niet jarig 🙂

 51. Als het er op de foto al zo gezellig uit ziet, kan elk feestje niet anders dan een succes worden. Ik doe graag mee voor het servies! 🙂

 52. Hieperdepiep hoeraaaaaa! 2 jaar klinkt beter dan de 40 die ik vorige week aangetikt heb. Maar ondanks deze jong belegen leeftijd kan ik nog echt genieten van die prchtg gezellige patroontjes en kleurtjes. Ben mijn spullen aan het minimaliseren, maar dit mag er zeker bij. Daarvan wordt mijn hartje blij ❤

 53. Zo verliefd op deze prachtige set van Engel, en wat brengen jullie dat weer geweldig in beeld. Hip hip hoera voor jullie, en fingerscrossed voor mezelf.

 54. Wow, gefeliciteerd met jullie jubileum! Op naar nog meer mooie jaren.
  En wat een mooi servies! In januari zijn mijn zoontje en ik tegelijk jarig, we worden 3 en 35. Dit servies zou perfect passen bij ons feest.

 55. Gefeliciteerd! Wat hebben jullie veel moois bereikt in 2 jaar tijd, en welverdiend ! Ik geniet ook echt van de prachtige foto’s op instagram, wat een inspiratie Ik vind het servies echt geweldig mooi, hopelijk mag het bij ons op tafel staan als mijn meisje 4 wordt in februari

 56. Dames gefelicihiephoera! Met twee schoolgaande kleuters is het hier elke ochtend een race tegen de klok… Hoe fijn zou het zijn in ieder geval elke dag het ontbijt net iets feestelijker te maken met dit gezellige servies?!
  Groetjes Anouk

 57. Gera Burgering

  Van harte gefeliciteerd! Ik volg jullie sinds kort. Maar wat een gezelligheid op jullie blog. Leuk!
  En het feestpakket van de Engel in 1 woord geweldig!

 58. Hiep hiep hoera! Al 2 jaar prachtige inspiratie en te mooie foto’s! Op naar nog veeeeel meer van die fijne jaren met nog fijnere inspiratie! Met ons motto ‘Vieren wat je vieren kan’ is er altijd reden voor taart, een feestje en om de boel gezellig te versieren! We duimen dan ook heel hard mee! X

 59. Wauw, 2 jaar alweer? Het voelt als de dag van gisteren!! Eigenlijk vind ik alles van Engelpunt prachtig… zo ook deze bamboe bordjes… ❤️

 60. Wauw! Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie prachtige blog.
  Ik doe graag mee met jullie feestelijke give away, want ook die is PRCHTG!

 61. Onwijs gefeliciteerd met dit jubileum! Voor altijd een feestje en hopelijk nog heel lang online voor jullie prchtge blog!

 62. Proficiat met jullie tweejarig bestaan! Jullie maken prachtige beelden! Mijn kids hebben rugzakjes van Engel, wij zijn fan van de vrolijke kleuren en prints. Binnenkort hebben we (hopelijk) twee goeie redenen tot een feestje: ons derde kindje wordt geboren en normaal gezien nemen we na twee jaar van verbouwingsperikelen (waarover ik niet verder ga uitwijden 😉 ) intrek in onze nieuwe keuken!

 63. Van harte dames! Kende jullie niet maar door IG nu wel. Leuk!!

  Onze dochter Bente wordt 14 januari 3 jaar en dat vraagt natuurlijk om een feestje!!
  De prachtige kleuren van Engel zouden super passen hier.
  Het leven is een feest maar we moeten zelf de slingers ophangen!!

 64. Gefeliciteerd dames! Met veel plezier lees ik jullie blog’s, loop te watertanden bij de prachtige foto’s en zijn jullie mijn grote inspiratiebron.

 65. Pingback: hi(gh) tray! – PRCHTG

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *