het nieuwe trouwen

het-nieuwe-trouwen-5Wat ontmoeten wij toch veel inspirerende, lieve mensen en wat komen we op fijne plekken waar we vaak helemaal in de watten gelegd worden. Zo ook gistermiddag, toen ik – Jessica – als afgevaardigde van PRCHTG op uitnodiging van Vivian van Engaged een heus ‘rehearsel diner’ mocht bijwonen ter ere van de boeklancering van het boek ‘Het nieuwe trouwen’ dat zij samen met Judith schreef en wat uitgeverij SNOR voor hen uitbracht. We hoeven dan niks meer te zeggen, want jij weet meteen: dit boek is te gek! En dat is het!

het-nieuwe-trouwen-3Nadat iedereen verblijd was met een exemplaar van dit prachtig vormgegeven boek vol nuttige tips (voor de meest uiteenlopende zaken rond het organiseren van een bruiloft) en de meest inspirerende plaatjes was er genoeg tijd om onder het genot van een fantastisch menu van Marvin en live muziek van de getalenteerde Pieternel Osinga kennis te maken met andere uitgenodigde dames en uitgebreid te kletsen over trouwen. Waar ik dan stiekem niet zo heel erg goed over mee kan praten, want mijn lief en ik wonen al bijna 20 jaar ongehuwd samen. Hoewel ik moet toegeven dat ik na het inzien van het boek toch ook wel een beetje in de verleiding ben gekomen, het is dan ook echt een aanrader, dit mooie boek. Dus mocht jij iemand kennen die (wel) gaat trouwen, dan is dit het ultieme cadeau! Uiteraard kan je het ook gewoon lekker voor jezelf bestellen, dat kan onder andere in de webshop van Engaged. En, ook leuk, met de code ROTTERDAM17 krijg je €2,50 korting op je entreekaartje voor de Engaged, dé trouwbeurs, die 25 & 26 februari in Rotterdam plaats vindt.

het-nieuwe-trouwen-4 het-nieuwe-trouwen-1De prachtige styling van deze tot in de puntjes verzorgde boeklancering was je vast al opgevallen en werd verzorgd door Kristel, de drijvende kracht achter Oh Happy Day. De mooie bloemen én het fijnste keramiek – yay! – sloten daar naadloos op aan, maar wij hadden dan ook niks anders verwacht van Marit van MK Floral Design, die je in Rotterdam graag verwelkomt in haar toffe winkel gevuld met de mooiste bloemen en items van onze lievelingskeramisten. We sloten de middag af met een workshop onder haar leiding én (op deze info zat je misschien het meest te wachten) een stuk van die waanzinnige roze taart van Life of Pie Amsterdam. Van dit laatste droomde ik in ieder geval al een hele tijd, lucky me!

het-nieuwe-trouwen-2

1 Comment

  1. Ik zag foto's voorbij komen op Instagram en pff, zo mooi! Ik heb een bord op Pinterest geheel gewijd aan 'mijn' trouwerij en ik pin daar echt genant veel op. Komt allemaal door die prachtige trouwerijen met taarten, jurken en ga zo maar door. Daar gaat het toch meteen van kriebelen? X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.