help! mijn dochter houdt van blauw

nobodinoz-1Danee – de achtjarige dochter van Jessica – houdt van blauw. Dat is altijd zo geweest, als klein meisje wilde ze al geen roze aan en als ze kon kiezen tussen roze of blauw koos ze altijd…. juist, blauw! Voor een moeder die droomde van bloemetjesbehang en perzikkleurige wanden is dat best even slikken. Omdat we niemand iets in de maag willen splitsen – en eigen smaak juist waarderen – mag Danee haar eigen keuzes maken. En heel soms lukt het dan om toch wat roze naar binnen te smokkelen, uiteraard gecombineerd met haar lievelingskleur.

nobodinoz-5Voor deze kleine make-over werkten we samen met Lidor en Nobodinoz. Wij zijn groot fan van de webshop van Margriet. Echt, als je een kinderkamer in te richten en af te stylen hebt, is dit hét adres. Lidor verkoopt de meest leuke exclusieve merkjes waaronder het Spaanse Nobodinoz. Vanwege de uitgebreide collectie kussentjes, speelmatten- en kleedjes, beddengoed in de mooiste kleuren en mooie meubels veruit één van onze favoriete labels. Alles is onderling te mixen & matchen en – misschien nog wel het allerbelangrijkst – organisch en lokaal geproduceerd, daar worden wij altijd heel blij van. Voor de kamer van Danee kozen we voor donkerblauw en verschillende tinten roze. Je had haar gezicht moeten zien toen ze haar nieuwe Pure bed vol met mooie kussens zag: echt goud waard!

nobodinoz-4De stevige rolkussens in een effen kleur vormen een perfecte basis voor een bed als deze, kleed het af met heel veel kussens – in leuke printjes en verschillende vormen – en je hebt in een handomdraai een bedbank waar je heerlijk op kunt relaxen. Op de vloer ligt een vloerkleed in ‘dolce vita pink‘ (alleen die naam al), dat geeft meteen zoveel sfeer, bovendien is het een stuk aangenamer aan de knietjes wanneer ze op de grond spelen. Deze ronde variant past overigens precies in de tipi’s van Nobodinoz (niet tegen Danee zeggen dat ze die ook hebben hoor!).

nobodinoz-8nobodinoz-7Naast vloerkleden en speelmatrasjes (daar zouden we wel een hele stapel van willen hebben) hebben ze ook heel veel verschillende zitzakken. De meeste kinderen vinden het zalig om hierin te ‘hangen’ met vriendjes of vriendinnetjes, ze zijn licht dus makkelijk verplaatsbaar en kleden de kamer meteen aan. En wat dacht je van dit geweldige houten speelgoed? Wij werden verliefd op dit kleurrijke hengelspel vanwege de schattige visjes. Leuk om cadeau te doen én te krijgen. Je zou het setje alleen al vanwege het toffe tasje kopen!

Tip! Tot en met 7 april ontvang je maar liefst 10% korting op alle Nobodinoz meubels bij Lidor.

nobodinoz-3Danee houdt enorm van dieren en hoewel zij wellicht een beetje te oud is om met deze speelblokken te spelen, vindt zij het wel erg leuk om deze naast haar bed te zetten als decoratie. Met deze vrolijke blokken kun je maar liefst vier verschillende dieren maken. Nog best lastig hoor, want je moet goed kijken. Sommige sets zijn nu extra fijn geprijsd, een goede reden om eens een kijkje te nemen.

nobodinoz-6Dit blog maakten we in samenwerking met Lidor en Nobodinoz.

2 Comments

  1. Wat is haar kamer weer tof geworden! En dankzij Danee haar mooie nieuwe bed, kunnen wij Jip straks ook blij maken met een nieuw bed!
  2. Als kind koos ik ook altijd liever voor blauw dan voor roze (en nog steeds). Dat vond mijn moeder stiekem heel erg jammer. Maar ik ben haar nog steeds dankbaar dat ik zelf de kleur van de spullen in mijn kamer uit mocht kiezen en dat zal jouw dochter ook wel zijn! https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/meister/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.