heel veel konijnen

konijn1Nijntje, Pieter, Broer, Roger en Stampertje: zomaar een handjevol bekende konijnen. Door hun flaporen zijn ze bij menig designer geliefd. Hun contouren zijn meteen te herkennen en zelfs hun silhouet is schattig. Wij kwamen erachter dat we stiekem heel veel konijnen in huis hebben en zetten ze daarom in het zonnetje.

konijnen1Wij kunnen niet wachten tot Atelier Pierre (die van de houten wolven) hun ‘wooden mood light’ in de vorm van de oren van Nijntje lanceert. Nog even geduld, in december is het zover! Tot die tijd doen we het met beeldjes, kleding en een dekbedovertrek.

Het konijntje van keramiek is van de hand van Jorine Oosterhoff. Alle konijnenhoofdjes uit de familie ‘cuniculus’ zijn uniek. Met een typerend wipstaartje zijn de lijfjes een hele fijne aanvulling. Als aandenken aan een heerlijke zomervakantie in Scandinavië nam Jessica het porseleinen wand-ornamentje van het Deense Finnsdottir mee. Helaas wordt dit toffe Nijntje-item niet meer verkocht, maar het keramiek label verkoopt ook hele fijne vaasjes.

Als je meer wil lezen kan dit via vtwonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.