hééérlijke taartenproeverij

B008-1Gepassioneerd, met hart en ziel. Een match made in de zoete hemel: koffiegoeroe Eddy en taartenkoningin Femke. Ze runnen sinds 2009 samen hun kookschool en sfeercateraar met de toepasselijke naam Hééérlijk en doen dit sinds 2012 in het prachtige Fort Penningsveer in Haarlemmerliede.

B008-3Of we samen taartjes wilden komen proeven. Nou, dat hoef je ons geen tweede keer te vragen natuurlijk. Het was zoals Eddy het noemde een ‘all you can eat-wokrestaurant’, maar dan eentje met de meest geweldige taarten. Teveel om op te noemen, maar we doen het toch: passievrucht merengue, tiramisu, kokostaart, bannoffee, witte chocolade met frambozen, supersticky brownies met pure chocola, courgettecake met sinasappel, plaattaart met peer en bosbes en onze favoriet: vijgentaart met frangipane. Alles even vers en smaakvol. De gastheer schonk chai lattes en koffievariëteiten op afroep en de taarten in overvloed mochten tot de laatste kruimel op. Helemaal afgetopt en sugarhigh verlieten wij het fort.

B008-2Bij Hééérlijk kun je terecht voor allerlei toffe workshops en proeverijen. Een Arabische kookworkshop, een workshop creatief schrijven, het bekende Seinfestijn, bloggerslunches of zelfs je eigen huwelijk tot in de puntjes laten cateren.

Zouden we toch bijna vergeten om iemand helemaal dolgelukkig de kerstdagen in te sturen! Wat een aandacht voor de give away, superleuk! Laura Pausini zong al zo mooi ‘l’oro nelle mani sarò’, nou het is koper geworden in plaats van goud. Laura (@igpausini), jij mag in je handjes klappen: jouw naam is er vanavond uitgerold. Gefeliciteerd, jij wint de twee koperen Hübsch kandelaars van House of Madu.

5 Comments

  1. Wow fantastisch, dat ziet er lekker uit. Ik heb Hééérlijk dit jaar een keer ontmoet bij een bedrijfsdiner en dat was zoooo gezellig, het is niet alleen fantastisch eten, maar de hele aankleding was op en top. Daarnaast zijn het zulke leuke mensen, niet alleen Femke & Eddy, maar ook het hele team, zo betrokken.. Ze maken er een hele show van, alles wordt uit gelegd, alsof je in een dinnershow stapt, maar dan oprecht, zonder het gevoel te hebben dat de mensen aan het werk zijn. Ze waren alleen maar met ons bezig! Ik hoorde tijdens dit diner dat ze ook bruiloften verzorgen, dus hoop ik dat mijn vriend mij ooit nog eens vraagt, dan wil ook Hééérlijk op mijn bruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.