hay vaas!

hayvaas3De donkere dagen voor… de zomervakantie. Ondanks deze grijze week zitten wij al wel echt in de juiste modus. En dat houdt in: lekker lang in onze pyjama’s in huis rommelen, heel veel nadenken over toffe klussen na de vakantie, leuke samenwerkingen inplannen en voor nu wat minder frequent een blog posten.

hayvaas1hayvaas4We wilden nog wel even een stijlvolle vaas aan je voorstellen. Hay vaas! De colour vase ontworpen door niemand minder dan Scholten & Baijings, en dan ook nog eens de XL versie. Aan porseleinen en gekleurde vazen geen gebrek, maar een sjieke glazen vaas is ook nooit weg. Vooral als er zo’n kleurrijk en uitbundig boeket in komt, hoeft de aandacht niet meteen naar de vaas te gaan. Maar als je dan daarna eens goed naar de vaas kijkt, zie je de stijlvolle belijning en de prachtige kwaliteit glas en dan weet je dat je te maken hebt met echt design. Een fijn formaat en een breed toepasbaar uiterlijk: een welkome aanvulling dus.

hayvaas2We zijn benieuwd naar jullie zomerse avonturen en kletsen jullie te zijner tijd zeker bij over de onze. Nu even al onze liefde, aandacht en tijd naar onze gezinnen!

fonQ maakte deze blogpost mogelijk door ons de vaas op te sturen voor deze review.

3 reacties op “hay vaas!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *