HAY kaarsen!

Dé hit op Instagram van dit moment is toch wel met stip de gedraaide kaars. We zien iedereen driftig in de weer met kaarsen, warm water en een deegroller. Daarna volgen pogingen tot men de juiste draai in de vingers heeft. Maar eerlijk is eerlijk, de HAY Candle Kaars is niet te evenaren. Natuurlijk, een groep met gekleurde zelfgedraaide kaarsen ziet er hartstikke gezellig uit hoor! Maar als je deze exemplaren van HAY ziet en voelt: zo stevig en zo mooi glanzend!

Grappig dat zo’n kitscherig fenomeen als een gedraaide kaars toch helemaal in het leven van nu past. HAY koos voor de fijnste kleuren en er zijn drie verschillende modellen te koop: Spiral, Twist en Conical. Ieder in hun eigen kleurstellingen en combinaties. Net zoals de meeste accessoires uit de collectie zijn ze ontworpen door HAY Studio. En zoals bij heel veel geldt: hoe meer, hoe beter. We zien ze voorbijkomen in een mooi vaasje, dus niet als kaars maar als object, in de fijnste kandelaars.

En daarover gesproken, de Flare kandelaar van HAY Design leent zich er perfect voor. Een elegante, maar simpele kandelaar in een aantal mooie kleuren. Wij kozen – je had het niet verwacht hè? – voor roze. Maar we sluiten niet uit dat er ook een gele gekocht gaat worden, want ze kleden zo lekker aan.

Dit soort design accessoires zijn natuurlijk uitermate geschikt voor de aankomende decembermaand. Het wordt een hele andere feestperiode dan we gewend zijn, maar wij stellen wel voor om je liefsten toch (of misschien wel: juist!) te verwennen. In deze gekke wereld is het belangrijk om je waardering naar elkaar uit te spreken. Én om het gezellig te maken in huis, want daar breng je natuurlijk de allermeeste tijd door. Win-win dus om deze kaarsen en kandelaars goed te onthouden. We weten zeker dat de ontvanger er dolblij mee zal zijn.

Dit blog schreven we in samenwerking met MisterDesign.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: ons retouradres is gewijzigd, je vindt dit onder de FAQ. wij verzenden op maandag.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.