handig haakje

nest-3We houden er allebei van: onder het genot van een kop thee met een groot stuk chocolade het web afstruinen naar toffe wegshops met fraaie items voor ons interieur. Het is heus niet zo dat we alles ook kopen, we stoppen het alleen in ons mandje, soms zelfs meerdere keren. In keuzes maken zijn we namelijk niet zo heel erg goed. Maar soms zie je iets dat je gewoon móet hebben. Geef maar toe, je herkent het vast. Dat was bijvoorbeeld het geval met bovenstaande tietenposter (om hem mooi te houden werd hij onlangs ingelijst), maar ook met de super praktische zalmroze wandhaak die we bij Smukdesign vonden.

sleutelbaknest-1We worden nou eenmaal heel blij van mooie items die ook nog eens functioneel zijn. Dat deze wandhaak van Northern – met de naam Nest – onze harten sneller deed kloppen is dan ook niet zo vreemd. Het is een kapstok en opbergplekje ineen. Bij thuiskomst hang je jas aan de haak en leeg je je zakken in het kleine kommetje. Het biedt genoeg plaats aan sleutels, handcrème en haarbandjes. Niet zo’n roze fan? Geen probleem, Smukdesign verkoopt Nest in maar liefst in vier kleuren. Je koopt ze per twee, dus eentje voor jou en eentje voor…

Overigens loont het om de hele webshop eens door te akkeren als jij ook van bijzonder design houdt. Naast nieuwe ontwerpen verkoopt Smukdesign ook originele heruitgaven van beroemde designklassiekers, ga er maar eens lekker voor zitten dit weekend!

nest-2Zonder Smukdesign hadden wij deze fraaie wandhaken niet gehad, onze dank is groot Ronald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.