grotejongenskamer

Engelpunt-Lode-5Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we Lode al snel verhuisd naar de Grote Kamer. Stijn werkt inmiddels al een tijd op zolder en met een stoer Ferm Living-behang met gridpatroon, een opgeknapte IKEA-kast en een echt grote-jongens-bed (zijn ledikant doet nog dienst als slaapplek, maar we oefenen!) was het oude kantoor in een handomdraai geschikt.

Engelpunt-Lode-8Engelpunt-Lode-6Een kast waar hij zelf met krijt op mag tekenen en waar we de handvatten voor maakten van een stuk okergeel leer, een stoere variant op een oubollig verkeerstapijt (OYOY maakte deze verfrissende versie) en het prachtig vormgegeven berkenhouten peuterbed van Oeuf NYC (je kunt het bedje ook nog omtoveren tot speelbank als je kind eruit is gegroeid!).

Engelpunt-Lode-2Engelpunt-Lode-7De print van het ijsje van Engelpunt is iets te roze voor m’n stoere Lode, maar toen verraste Sabien ons met een windmolentje! Een donkerblauw en turqoise met fluororanje molentje, eenvoudig en strak. Perfect om de saaie grijze muur mee op te fleuren. Geprint op supermooi en stevig papier en hij past precies in de Ribba-lijst van IKEA. Een aanwinst voor iedere stoere (kinder-)kamer.

7 reacties op “grotejongenskamer”

  1. Wat een fijne kamer! Prachtig gedaan en de kast waar je op mag krijten wauw! Hebben jullie dat zelf geverfd?

  2. Wat een mooie kamer heeft Lode gekregen. Zoals gewend van jou, is alles keurig op elkaar afgestemd…ik vind het prachtig! Genoeg inspiratie voor ons project ‘grote-jongenskamer’. X, Judith

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *