goedgevulde schatkast

Plantjes 2 - liggendDe groene kast! Gekscherend wordt hij op Instagram weleens de schatkast genoemd en gevuld met het fijnste keramiek, de mooiste glazen vazen, een stapel inspirerende boeken én het liefste schatje – Danee – is hij dat natuurlijk ook. Een bonte (oké, pastelkleurige) verzameling  van prachtige items gemaakt door een aantal favoriete ontwerpers, kringlooppareltjes en wat ‘golden oldies’ van onder andere Ikea.

Plantjes 6 - staandPlantjes 4 - staandDeze keer werden de potjes, bekers en waxinelichtjes van onder andere Lenneke Wispelwey en Nienke van de Pol gevuld met kleine, schattige (vet-)plantjes. Met onze niet zulke groene vingers zijn dit soort plantjes een uitkomst, ze vragen niet zoveel onderhoud en water (ideaal), maar zijn wel super decoratief. En zoals je ziet doet het hangplantje het ook nog steeds!

P.S. Nieuwsgierig naar alle vaasjes, kandelaars en potjes? Onderaan deze post kun je precies lezen door wie ze gemaakt zijn of waar ze gekocht werden.

Plantjes 7 - staandBovenop de kast twee vazen van Elke van den Berg en een wit potje van Dille & Kamille. Op de bovenste plank werk van Lenneke Wispelwey, Foekje Fleur (groene vaasje), Nienke van de Pol (geurhanger), Lammers & Lammers (popje) en Pols Potten (gouden spaarpot). Op de tweede plank zijn vertegenwoordigd: Foekje Fleur (roze vaasje), Lenneke Wispelwey (suikerpotje en lage potje), Nienke van de Pol (zalmroze beker en grijze vaasje), Ikea (kandelaar), Elke van den Berg (taupekleurige potje), koekstempel met plusjes via de Bakbar, lila Hübsch vaasje met kwastjes van Ikea. Op beide planken staan wat witte vaasjes van Bart van Didden voor Serax. Op de onderste plank twee witte kandelaars van Ikea, een mint groene van Ferm Living en een kerstbal op een potje van Lenneke Wispelwey.

3 reacties op “goedgevulde schatkast”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *