go soaky

gosoaky-4Als echte Nederlanders trekken wij ons weinig aan van een plensje regen. De kinderen worden zelfs blij van een rondje door de plassen stampen en ook voor de honden is een natte snuit geen probleem. Wat wel een must is: degelijke regenkleding. Vroeger werden wij uitgelachen toen we ons hulden in een bordeauxrood Agu regenpak (Fleur fietste door weer en wind dagelijks zo’n 10 km heen en ook weer terug), gelukkig is er nu GOSOAKY.

gosoaky-1gosoaky-2Zo’n tweeënhalf jaar geleden viel dit Nederlandse merk ons al op tijdens de Kleine Fabriek en de jas die Lode vrij snel daarna van zijn opa en oma kreeg (in de klinkende kleur ‘Loden Green’) wordt nu met trots door zijn broer gedragen. Extra tof dat we nu ook zelf onze eigen GOSOAKY hebben. Het merk werd opgericht om een gat in de markt te dichten: op zoek naar de perfecte buitenkleding werd besloten om zelf aan de slag te gaan om de beste, meest functionele, simpele en hippe regenjassen te gaan maken. Met een gecoate wind- en waterdichte stof hoef je voor geen enkel weer meer binnen te blijven.

gosoaky-3Ieder seizoen zijn er nieuwe modellen, andere kleuren en handige snufjes. Zo zitten op de herfstjassen reflecterende stukken voor de veiligheid en de volwassen jassen hebben erg handige ‘bike wings’ die de benen keurig droog houden tijdens fietstochten. Ook zijn er jassen te koop met binnenjasjes die ook zonder de regenjas eroverheen stijlvol zijn.

gosoaky5gosoaky2Onze jassen worden inmiddels fanatiek gebruikt. Tijdens een grote ronde met de hondjes (hoe fijn dat ze gewoon met hun modderpoten tegen je aan kunnen springen, een nat doekje doet wonderen), een fietstocht naar de stad of een lange strandwandeling. Ze houden je warm, droog en hip. Wat ons betreft een gouden combinatie.

gosoaky4gosoaky1Fijn dat GOSOAKY veel waarde hecht aan zijn leveranciers en ook denkt aan het milieu door zo min mogelijk te verspillen. Nog leuker is dat ze het World Wide Fund for Nature in Antarctica steunen. Dit fonds staat op voor de pinguïns die het door overbevissing, vervuiling en klimaatverandering heel lastig hebben. Wanneer je een item van GOSOAKY koopt, zorg je dus automatisch voor een pinguïnvriendelijke wereld: “play outside and help a penguin”!

Heel erg bedankt voor de jassen GOSOAKY. Ze verdwijnen nu weer snel in de kast voor de naderende hittegolf, maar we weten zeker dat we ze heel snel weer nodig gaan hebben!

2 Comments

  1. Ik vind het tegenwoordig steeds belangrijker om mee te doen aan sustainable fashion en design. Ik heb steeds meer spullen die ik recycle of weggeef om vervolgens niet veel meer spullen zelf te kopen tenzij het slow fashion is. Ik probeer steeds meer mijn focus te richten op wat voor effect het heeft op onze wereld! Super mooi jassen trouwens. https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/meister/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.