geurwolkje

geurwolkje-2Sinaasappel om negatieve gevoelens te laten verdwijnen, lavendel voor een goede nachtrust, bergamot om je te troosten of mandarijn voor geluksmomentjes? Alle etherische oliën hebben hun eigen kracht en werkzaamheid en ze zijn allemaal heel erg smaak- of liever natuurlijk reukgebonden. Jessica is sinds een aantal weken de eigenaresse van een paar Geurwolkjes: aroma diffusers die zowel een geur verspreiden als je kamer bevochtigen. In het Geurwolkje meng je een paar druppels olie in een afgemeten hoeveelheid water en zo kun je een droge keel bestrijden, hoofdpijnklachten verminderen en alle ongemakken die een droge lucht met zich meebrengt verzachten terwijl het ook nog eens heerlijk gaat ruiken. Het is even testen welke olie jou het beste bevalt, hoeveel druppels voor jou het beste werken en waar je het Geurwolkje het beste neer kan zetten. Maar als je eenmaal goede vrienden met hem bent, wil je hem niet meer kwijt.

geurwolkje-3geurwolkje2In je slaapkamer, de kamers van je kinderen (vooral de moeite waard om eens te proberen bij gevoelige types en slechte slapers), maar ook in de badkamer kan de diffuser prima een plek bemachtigen. De 100% biologische oliën beïnvloeden allemaal op hun eigen manier je emoties. Je hebt – afhankelijk van de capaciteit van je Geurwolkje – 3 tot 10 uur profijt van je diffuser. Als het water op is, stopt ‘ie automatisch.

geurwolkje1geurwolkje3In allerlei kleuren en maten, met of zonder verlichting. Er is voor ieder wat wils. Door zijn organische vorm en de houtlook hoef je hem ook niet te verstoppen. Onze kinderen vinden het vooral heel grappig dat er een rookpluim uit de diffuser komt en dat hij heel subtiele blubjes laat horen. We hebben het leukste nog niet met jullie gedeeld… Namelijk dat we namens Geurwolkje een diffuser plus 2 verschillende oliën mogen weggeven. Via Instagram lees je precies hoe je kans maakt op jouw eigen exemplaar. En als je hieronder dit bericht een reactie achterlaat, gunnen we je een extra kansje! Volgende week zondag 7 april maken we de winnaar bekend. GIVE AWAY GESLOTEN!

Bedankt voor de Geurwolkjes en de toffe give away, Geurwolkje! Over de wolkenlampjes van de eerste foto vertellen we je later meer. Het prachtige konijn met bloemenkransje kregen we van Lauri van Fabels out of Vintage.

47 Comments

 1. Het is ook nog eens een prachtig object in huis! Wij hebben beneden zo’n groot, lelijk ding staan voor de vloer. Zou het heel graag compenseren met zo’n mooi exemplaar.
 2. Oh wat zijn ze mooi! Lijkt me heel fijn om er eentje op mijn kastje voor mijn pasgeverfde muurtje te zetten ;-). Ik doe graag mee!
 3. Oh wat leuk! De luchtvochtigheid in ons huis is laag en deze geuren lijken me heerlijk! Hij is ook nog eens prachtig om te zien!
 4. Toevallig gisteren net naar gekeken, maar werd gestoord door mijn kinderen. Toen vergeten en nu komen ze voorbij op Instagram! Echt heel erg leuk! Zou er graag een willen.
 5. Al een tijdje zie ik de geurwolkjes langs komen en denk ik wat een tof design! In mijn ogen een eyecatcher met functionaliteit! Mijn planten en wijzelf kunnen wel wat vocht en geur gebruiken! Ik waag graag een extra kansje!
 6. Ik vind het heel mooi en hou erg van lekkere geurtjes. Wat zou het geweldig zijn om @geurwolkje in huis te hebben!
 7. Ik heb al vaker een diffuser gehad maar nog nooit zo'n mooie. De oudere modellen waren toch wat anders qua uitvoering. Ook werd alles erom heen vochtig dus uiteindelijk heb ik er niet veel plezier van gehad. Deze ziet er prachtig uit en de nieuwe modellen hebben meer mogelijkheden wat betreft het regelen van de mist, dus ik ga ervoor. Wellicht kan ik nu dan wel volop genieten van de heerlijke geuren uit zo'n prachtige diffuser :-)
 8. Ik ben gek op lekkere geurtjes in huis! Ik heb al veel flesjes met oliën staan; gebruikte ze altijd in zo’n brandertje met kaarsje eronder. Maar dan vergat ik op tijd water bij te vullen en spetterde alle olie op mijn meubels. Niet heel fijn zoals je je voor kunt stellen... Zo’n prachtige electrische ’geurwolkje’ zou echt een uitkomst zijn en deze ziet er ook nog eens super stijlvol uit. Ik doe dus heel graag mee aan deze winactie.
 9. Zou er zo graag 1 winnen voor onze 5 jarige zoon. Door zijn prikkelverwerkings problematiek, slaap problematiek en nog wat bijkomstige problemen is rustig slapen voor hem, en voor ons een utopie...
 10. Sinds deze week een prachtige diffuser van geurwolkje in de woonkamer! Wauw!! Helemaal blij mee. Mijn oudste dochter van zeven is ook helemaal fan en wil er graag een voor ‘haarzelf’ op haar eigen kamer, ‘dan slaap ik vast nog lekkerder’
 11. Ik doe mee!! Prachtig design, zou heel leuk zijn voor ons net verbouwd appartementje. Hij krijgt een mooi plaatsje en zal zeker en vast veel gebruikt worden :D
 12. Ohhh dat lijkt mij wel wat. En dan met mandarijntjes geur! Ik heb ze al vaker in mijn handen gehad maar ik vind ze nooit zo mooi, deze daarentegen is heerlijk stylish
 13. Ooh! Naast alle goede eigenschappen zijn ze gewoon ook zo mooi ik zoek al n tijdje iets wat lekker ruikt, er mooi uitziet, de luchtkwaliteit verbetert en vooral niet chemisch is. Geurwolkje is gewoon the best of all worlds. Ik doe heel graag mee!
 14. Zo’n handig apparaat lijkt me! Mijn vriend en ik gaan samenwonen en ons appartementje ruikt nog heel erg naar verbouwing en de lucht wordt droog door het stof vd verbouwing, waardoor deze diffuser enorm goed van pas zou komen✨ Daarnaast ziet het er ook nog eens mooi uit door het strakke design!
 15. Ohhh...zou zo fijn zijn, en ook omdat hij qua vormgeving zo goed past in onze nieuwe slaapkamer, deze prachtige diffuser te mogen plaatsen. Na een zwaar jaar met een zeer zware buikoperatie en 2 verhuizingen missen wij de rust en regelmaat in ons slaappatroon en het zou zo fijn zijn om gewoon weer een heerlijk te slapen....
 16. Een diffuser met wat druppeltjes lavendel... zouden ze daar beter (lees: langer) van slapen? Ik wil het héél graag uitproberen!
 17. O ja, ik waag nogmaals graag een kansje voor deze mooierd! Wellicht dat hier iets meer rust zou kunnen komen bij ons middelste mupke...
 18. Jaaa hier ook fan, beneden gebruiken we hem al heel graag. De jongens vinden hem op hun slaapkamer ook enorm fijn, af en toe mag die dus mee naar boven gesleept. Eentje op hun eigen slaapkamer zou extra tof zijn, wij doen heel graag mee. Erg benieuwd nog naar 1001 nachten, bloemenpracht en de kaneel geur!
 19. Verliefd! Wat een mooie vormgeving: natuurlijk en helemaal van nu. Zou heel fijn zijn met mijn 3 stuiterballen en al mijn leuke, maar drukke activiteiten. Om thuis nog meer rust en ontspanning te creeeren.
 20. Wat een fijne blog om te lezen. En mooie plaatjes! Mijn moeder hier onlangs mee blij gemaakt maar ik wil zeker zelf ook een kansje wagen! Ik doe gezellig mee.
 21. Wat is ie mooi! Prachtige foto's maken jullie toch! Ik heb al een aantal keer verlekkerend op hun website gekeken. Mooi! Nu die eerste ellendige weken van mijn tweede zwangerschap voorbij zijn, kan ik weer genieten van lekkere geuren, dus zo'n fijne olie is zeer welkom. Even rust thuis, ook voor mijn gevoelig reukorgaan. En mijn dochter slaapt heel goed met lavendel, dus ik denk dat ik daar sowieso blij van ga worden. Nu enkel nog hard duimen! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op maandag en donderdag

X
 • Geen producten in de winkelwagen.