framkalla

framkalla1Een flard nieuw huis (die vloer! die hagelwitte muur!) en wat oude bekenden zoals het Ikea-bureautje, de stapel keramiek en de Muuto stoel. Maar de blikvanger op deze foto is toch wel de poster. Vierenvijftig foto’s van onze feed op Instagram bij elkaar in één lijst.

framkalla3Het overzicht maakte ons een beetje emotioneel. Twee individuen die al deze plaatjes helemaal zelf schoten. Veelal zonder overleg met elkaar, meestal zonder afspraken over onderwerp of kleur, altijd mixend en matchend. En dat dan alles zo naadloos klopt. Een beetje trots mogen we wel zijn op onszelf. En ook dat is zo lekker van samenwerken: dan zeg je zoiets gemakkelijker. Dankjewel Framkalla voor dit besef!

framkalla2

8 reacties op “framkalla”

  1. En heel erg tof en jullie zijn een gouden combi! Ik heb het al vaker gezegd, jullie hebben het enige blog dat ik écht volg en waarvan ik elke post met aandacht lees! Zoveel inspiratie! Vandaag toevallig jullie blog nog af zitten struinen op zoek naar lekkere taartjes voor Jip haar verjaardag! 🙂

  2. Wauw! En zoals Kelly hier al zegt, ook voor mij is dit de enige blog die ik echt lees en volg, zoveel moois iedere keer weer op jullie blog! Hoop nog heel lang jullie te mogen volgen, liefs Manon

  3. Wat een prachtige verzameling van mooie momenten! Elke avond lig ik even te genieten op bed van al jullie foto’s en teksten. De kleuren hebben een bijzonder samenspel en jullie liefde voor mooie producten, keramiek in het bijzonder, straalt ervan af! Dit popje is een waardevol object. Ik wens jullie nog een lange en fantastische samenwerking toe, blijf bij jezelf, een perfecte combinatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *