Flowerpot

Verlichting uitkiezen is voor veel mensen lastig, zelfs voor ons. Zo vroeg het ronde tafeltje voor de boekenkast van Jessica al enige tijd om een mooi lampje, het moest wel aan verschillende ‘eisen’ voldoen: niet te groot (en ook niet te klein), gezellig licht en roze! Al snel kwam zij uit bij de Flowerpot van het Deense merk &Tradition in de prachtige roodbeige – zo verkoop je deze roze lamp aan je man! – tint.

Dat we hier voor een roze Flowerpot kozen is vast geen verrassing, al twijfelden we nog wel even of lichtblauw ook niet mooi zou staan. Onder het PRCHTG motto ‘bij twijfel kies je roze‘ werd het dus deze! En hoewel lichtblauw waarschijnlijk ook te gek had gestaan vinden we dit toch wel een erg lekker geheel geworden.

De Flowerpot is er in verschillende maten en uitvoeringen. Dit is de kleinste variant, namelijk de VP1. Die leent zich uitermate goed voor een plekje zoals in deze blogpost, maar is natuurlijk ook heel gaaf wanneer je er drie boven je eettafel of kookeiland hangt. Er is ook een toffe tafellamp, die op elke kast of schouw te gek staat, zeker als je voor een tof kleurtje of gepolijst messing gaat.

Wat is jouw favoriete Flowerpot?

Deze blogpost werd in samenwerking met MisterDesign gemaakt, één van onze favoriete (web-)shops op het gebied van design.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: ons retouradres is gewijzigd, je vindt dit onder de FAQ. wij verzenden op maandag.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.