flavourites 2015

Flavourites 3 - liggendTot en met zondag kun je nog naar Flavourites, een waar walhalla voor de echte online-shopper, want tijdens dit drie-daagse event komen hier de tofste webshops samen. De ideale plek om Sint- en kerstcadeautjes in te slaan, inspiratie op te doen of er eens lekker met je vriendinnen op uit te trekken. Volg een leuke workshop, geniet van een kop koffie met taart (duh!) en ‘strijk je rijk’ bij Engel.

Flavourites 1 - liggendDe dames van Engel. hebben – omdat Engel. 10 jaar bestaat – een ludieke actie bedacht: je kunt er live je eigen t-shirt, tas of kookschort ontwerpen met het speciale applicatiesetje dat ze verkopen en maakt daarmee kans op een heuse gouden strijkplank! Hoe cool is dat? Je kunt dit overigens ook op je gemakje thuis doen, want de actie loopt tot 29 november. Hou ons Instagram-account dus goed in de gaten voor onze deelname, want strijken met deze plank is natuurlijk een waar feestje, wij wagen daarom graag een gokje.

Flavourites 3 - staandBij Geertje Aalders – bekend van haar waanzinnig mooie papercuts – kun je op de foto in haar ‘Paper Forest’ en door deze te delen op Instagram kun je het Winterbos winnen. Uiteraard kun je haar werk ook gewoon kopen op Flavourites, wat ons betreft nog steeds een favoriet. Vergeet niet bij Flair het nieuwe winterboek (voor slechts drie euro vijftig) te halen, daar kun je dan heerlijk mee wegkruipen in het hoekje van de bank, want het begint nu toch echt kouder te worden.

Flavourites 2 - liggendFlavourites 4 - liggendVerliefd werden wij op de collectie van Polpettine en dan vooral op de prachtige zwanen, wat een beauties! En wat dacht je van deze ‘Sweetheart dolls’? Wij zagen deze nog niet eerder, je vindt ze in de stand van Fish on the Moon (uiteraard ook online), waar je naast deze schatjes ook leuke kinderkleding en andere hebbedingetjes kunt kopen. Zoek je een echt mooie winterjas voor je dochter sla dan het ‘winkeltje’ van Mon petit loup niet over! Zij verkopen prachtige klassieke wollen jasjes gevoerd met verrassende, vrolijke prints.

Flavourites 2 - staandEten en drinken wordt dit jaar verzorgd door verschillende foodtrucks, wat een leuk ‘outdoor’ sfeertje geeft. Wij genoten van heerlijke bruschetta met pompoen en geitenkaas – echt een aanrader – van Buschetta en gingen even lekker zitten aan een van de lange tafels. Want hoe fijn is het om even bij te komen na het zien van al die mooie spulletjes en op je gemak even rond te kijken naar alle mensen die er rondlopen? Om deze heerlijke dag vast te leggen doken wij nog even in de Fotobus, een vintage fotobooth op wielen, lachen gegarandeerd: ook doen hoor!

Je kunt je voorstellen dat het onmogelijk is alle gave deelnemers op te noemen, wil je thuis vast een ‘route’ uit stippelen check dan de Flavourites website voor alle deelnemers. Veel plezier!!

Flavourites 1 - staand

5 reacties op “flavourites 2015”

  1. Ik dacht dus serieus dat Jessica daar even de was aan het strijken was! Hahahaha, ik heb ook nog wel wat liggen 😉
    Maar even serieus, de foto’s zijn weer prachtig én Flavourites is gewoon rete-gezellig. X

  2. Wat een heerlijke rondleiding bij een prchtg evenement. Ha ha die gouden strijkplank staat je goed. Wie weet be. Je straks een trotse winnaar! Leuk dat jullie er water. Leuke mensen daar van Maas en Waal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *