feest met fest

fest-4Het voelt een beetje als valsspelen, deze foto’s werden namelijk een tijd geleden gemaakt. Op de dag dat we de laatste bloemen in het veld plukten en de zon onze woonkamers nog met licht vulde. Het is even schakelen; van de zomer, naar de herfst. De daarbij behorende grijze, natte dagen doen ons verlangen naar gezelligheid in huis: kussens en plaids op de bank, fonkelende vlammetjes in de mooiste kandelaars en een wollig kleed onder onze voeten. Wij maakten onze  zithoek dan ook herfstproof met de toffe kussens uit de CRUSH collectie van Fest in samenwerking met Mae Engelgeer, van wie wij al jaren groot fan zijn.

fest-3Wij worden heel erg blij van de prachtige kleurencombinaties, het fijne lijnenspel en de geometrische vormen. En zag je die gouden rits? Dat is er eentje die gezien mag worden! Vergelijkbare herkenbare dessins en kleuren komen – gecombineerd met wat extra luxe in de vorm van glans – terug in de porseleinen bakjes. Je kunt ze gebruiken als waxinehouder, maar ook als klein plantenpotje of vaasje. Links ‘Hers’ met gouden strepen en rechts ‘His’ met stoere zwarte en zilveren lijnen, super geschikt om cadeau te doen natuurlijk.

Maar voordat je iets uit deze mooie collectie gaat bestellen wil je misschien eerst een kansje wagen tijdens onze giveaway. Via Instagram mogen wij namens Fest maar liefst een kussen én een waxinehouder uit de CRUSH collectie weggeven. Meedoen is super simpel: volg Fest en laat een reactie achter onder onze foto! 4 December maken we de gelukkige bekend.

fest-2Fest heeft ons de kussens en lichtjes toegestuurd, dank daarvoor!

23 Comments

    • Wow, wat een fantastische kussens!! Ik vind het toch altijd zo moeilijk he, om de juiste kussencombinaties te maken... Maar deze zijn echt super voor op onze nieuwe bank!
  1. Echt fantastisch plaatje en tja, ik zit er niet mee dat hij in de zomer is gemaakt! Hebben we nog even dat fijne zomer gevoel. PRCHTG, Mea Engelgeer, Fest ! hebben jullie nog meer leuks te melden!
  2. We hebben al een mooie bank van Fest, daar zou zo’n mooi kussen prachtig bij staan. En voor het waxine lichtje heb ik ook nog wel een mooi plaatsje.
  3. Mooie kussens en sfeervolle waxinelichthouders! Ik doe graag mee voor een beetje herfstsfeer van Fest bij mij thuis! Groetjes, Cindy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden je bestelling op maandag,
als je voor 12.00 uur bestelt

X
  • Geen producten in de winkelwagen.