elke wand verdient behang

Strepen, bloemen, geometrische vormen, dieren in alle mogelijke kleurencombinaties. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben onze wanden er de afgelopen jaren mee behangen. Wij zijn dan ook dol op behang, je geeft elke willekeurige ruimte in een handomdraai – hier en daar vergezeld met een echtelijke ruzie – een compleet nieuwe look. Het is dan ook niet voor niks dat wij ook in veel van onze adviezen design behang toepassen.

Onze liefde voor Scandinavische invloeden blijkt ook uit de keuzes die we maken op het gebied van behang, de meeste wanden in onze huizen werden namelijk gesierd door Ferm Living behang. Zo kozen we allebei voor strak grafisch behang , namelijk het inmiddels beroemde Grid behang en koos Fleur in haar vorige slaapkamer voor het indrukwekkende lijnenspel van Lines. Verliefd werden we op deze gave brede streep, deze moest en zou ergens een plekje krijgen: het werd de slaapkamer van Jessica.

Hoewel wij natuurlijk niet bang zijn voor wat kleur op de wanden zijn wij ook erg gecharmeerd van ingetogen behang in lichte tinten, wat dacht je van dit witte behang? Prachtig in een omgeving waarin veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijk materialen en grijstinten. Echt, ook dit kunnen wij enorm waarderen!

Deze blogpost werd gemaakt in samenwerking met Mister Design, één van onze favoriete adresjes in Den Bosch én online.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *