eivissa

Ibiza- liggendIbiza, bekend om haar prachtige stranden, luxueuze clubs en van-het-balkon-springende Engelsen (meestal naast het zwembad in plaats van erin). Ik ging er naartoe omdat mijn lieve vriendin daar verbleef op een camping aan het strand en ze het gezellig vond als ik een paar dagen kwam. En gewoon, omdat het kon!!! Man, wat een luxe gevoel. Ik pakte mijn koffer,  lichtelijk zenuwachtig of ik niet over de tien kilo heen zou gaan. Nam uiteindelijk zeven kilo mee, maar één had volstaan…want we zagen niet heel veel van het eiland.

Ibiza- liggend 1Ibiza - staand 1We bezochten las Dalias, dé beroemde hippiemarkt (kochten daar hele fijne oorbellen), dronken koffie in het oude gedeelte van Eivissa, bezochten op de terugweg Sal de Ibiza en reden zondag naar Benirras om te zien hoe de zon onder ging onder luid getrommel en het toeziend oog van honderden mensen. Dit waren zo’n beetje de momenten waarop we kleding droegen, want de rest van de tijd brachten we door op het strand, ín bikini.

Ibiza- liggend 3Ibiza- liggend 2Een kopje koffie in de bar van de camping met uitzicht op zee zorgde vroeg in de ochtend voor het ultieme vakantiegevoel…en dat je daar dan net zo lang kan blijven zitten als je wil aan één van de picknicktafels, heerlijk!! Gelukkig was de overgang qua weer niet zo groot bij thuiskomst, had Danee vanaf vandaag een tropenrooster en heb ik dus geen excuus om niet te doen alsof het al vakantie is. Wij wensen jullie dan ook allemaal heerlijke, frisse duiken en verkoelende drankjes, de zomer is gekomen. Wij hangen onze voetjes nog even in het opblaasbadje, fijne avond!

Ibiza - staand 2

12 reacties op “eivissa”

  1. Wat heerlijk dat je zo genoten hebt lieverd! Én wat heerlijk dat je nu weer fijn thuis bent bij je mooie gezinnetje xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *