Eiffel

Ooit hadden we een categorie met de naam ‘dubbelzien’. Een categorie die in het leven was geroepen om alle dubbele items in onze huizen te showen. Om te laten zien hoe grappig het was dat wij steeds – zonder het van elkaar te weten – dezelfde smaak hadden, maar het dan toch nét anders tentoonstelden of met net wat andere kleuren combineerden. Inmiddels hebben we veel te vaak contact met elkaar om toevallig voor dezelfde meubels of accessoires te kiezen, maar de overeenkomst in smaak is er nog steeds. Want toen Fleur de witte Eiffel van Hay bij Jessica zag staan, was ze er meteen weg van.

Allebei een bank van Hay, een vloerkleed van Hay en nu dus ook een bijzettafel van Hay. Het begint een hele heuse dubbelzien te worden hè? Wij houden er van om elkaar – en jou – te inspireren, vandaar ook dat we zo genieten van de stylingadviezen die we sinds kort geven. We denken met je mee over kleuren, meubels, behangetjes en gooien de boel graag om. We kunnen ons zomaar voorstellen dat jij na het zien van deze foto’s ook zin krijgt in een metamorfose.

Maar die bijzettafel, daar hadden we het over. Scherpe hoeken, eigenwijze poten en een eenvoudig maar pakkend design. Ontwerpers Depping & Jørgensen maakten een hele lijn Eiffel-meubels die zowel op kantoor als in je woonkamer gebruikt kunnen worden. De salontafel is van gepoedercoat aluminium en MDF en door de dubbeldekkerconstructie heb je twee keer 65 vierkante centimeter om je spulletjes kwijt te kunnen. Hoe handig!

Er is ook een driehoekige Eiffel bijzettafel in een prachtige bordeaux-tint en stellingkasten die net zoals deze tafel taps toelopen. Wij vielen voor deze zwarte kubus zonder al te veel opsmuk. Stukje bij beetje wordt de woonkamer van Fleur steeds knusser. En wie had nou gedacht dat oranje weer een kleur zou worden om van te gaan houden?

Dit blog schreven we in samenwerking met Flinders.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden je bestelling op maandag,
als je voor 12.00 uur bestelt

X
  • Geen producten in de winkelwagen.