een kijkje in de keuken

Vandaag geven we je letterlijk én figuurlijk een kijkje in de keuken. Het is je misschien opgevallen dat we minder bloggen, waar we voorheen twee keer in de week een blogpost schreven zijn dat er de afgelopen maanden een stuk minder. Instagram is – zo zien wij ook bij collega bloggers – the place to be, daar zijn we dan ook bijna dagelijks actief en genieten we volop van de interactie met onze volgers.

Achter de schermen hebben niet stil gezeten: we gaven drie gezellige en drukbezochte workshops op de vtwonen beurs (dat vonden we zo leuk dat we binnenkort nog meer workshops gaan geven) én we gingen advies geven, zowel online als bij mensen thuis. Na de aankondiging stroomde onze mailbox vol en gingen we enthousiast aan de slag. Voor de adviezen waar we niet voor op pad hoeven bellen en appen we veel, dan zitten we aan de eettafel gevuld met kleurstalen, tijdschriften en een laptop om mooie items op te zoeken. Het is fijn te ontdekken dat we ook hier vaak op één lijn zitten. Het hands on advies vatten we samen in een mooi document wat je via de mail ontvangt.

Bij de adviezen aan huis beginnen we ook met het bestuderen van de foto’s, zodat we weten wat we kunnen verwachten. De eerste ideetjes worden door ons telefonisch besproken, plaatjes over en weer gestuurd (de stand sinds 1 januari 2017 is 11.594 foto’s) en er worden stalen aangevraagd. Dan volgt het ‘huisbezoek’, voor de klant het moment om alle knelpunten te laten zien, zijn of haar wensen uit te spreken en ons het hemd van het lijf te vragen. Met hoofden vol toffe plannen gaan we vervolgens naar huis om het advies – wat uitgebreider is dan het online advies – uit te werken. Met dit advies kan je meteen aan de slag, er staat precies in wat je moet doen: welke muur je moet verven, waar een behangetje komt en die ene toffe lamp moet komen te staan. Wat ons – over lampen gesproken – bij de fraaie nieuwe lampen van Jessica brengt.

Het zijn de Beads van Tonone, op onze inspiratiepagina van vtwonen schreven we al eerder over dit Nederlandse designlabel. We vielen als een blok voor deze stoere hanglamp met eindeloze mogelijkheden. We kozen speciaal voor deze lamp omdat hij bescheiden en toch aanwezig is, door zijn luchtigheid kan je gewoon naar buiten kijken en blokkeert hij het zicht op het schilderij van Jan Wolkers niet (allemaal dingen waar we bij onze adviezen ook rekening houden). Zoals je ziet kan je de ‘ring’ waar de lichtbron in zit draaien én kantelen. Bovendien zijn de ledlampen dimbaar: als Jessica aan tafel werkt, mogen ze voluit aan en wanneer er getafeld wordt, worden ze gedimd. Grote kans dat we deze geweldige lampen nog een keer opnemen in één van onze adviezen, zoals we dat al regelmatig deden met de Bolt van Tonone.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw interieur, schroom dan niet ons een mailtje te sturen!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.