een flamingo tussen de duiven

kleine-fabriek5Of we naar de Kleine Fabriek wilden komen. Samen met een stel andere ‘IG-moms’ kregen wij een uitnodiging van ‘Bubblemint‘-Lonneke en daar gingen we uiteraard graag op in. Een flamingo zijn in een groepje duiven, daar draaide alles om vandaag. Ieder merk probeerde zich te onderscheiden met behulp van mooie kledingrekken, prachtige bossen bloemen, schaaltjes met macarons of hele volle snoeppotten en zelfs een echte DJ.

kleine-fabriek3kleine-fabriek2Lonneke verzorgde een inspirerende lezing over hoe relevant het is om onderscheidend te zijn, dus die ‘flamingo in a flock of pigeons’. Met als kernwoorden creativiteit en authenticiteit legt ze ons uit dat het in 2016 nóg belangrijker is om met de juiste handvatten je merk, blog of bedrijf weg te zetten en op te vallen in de enorme massa.

kleine-fabriek6Alle merken die er toe doen op het gebied van baby en kind waren te vinden op de Kleine Fabriek. Helaas voor ons viel er weinig te shoppen. Ook moeten we nog enorm veel geduld opbrengen om de prachtige collecties die werden tentoongesteld te scoren, want winter 2017 duurt nog eventjes… Wel heel fijn om alvast wat te mogen proeven van de fijne prints en kleurtjes die we dan in het modebeeld gaan zien.

kleine-fabriek7Een van de mooiste stands was toch wel die van styliste Kim van Rossenberg. De slaapkamer die zij neerzette, zou je zo ‘hupsakee’ willen oppakken en in je eigen huis willen terugzetten. De houten vrachtwagens zouden hier de grootste hit zijn! Maar ook de enorme haaksels van Anne Claire Petit, de muur vol met mutsjes van Kik-Kid, een veelbelovende nieuwe collectie van Kidscase, en vooral ook heel veel nieuwe labels die we in de gaten gaan houden. Dankjewel dat je aan ons dacht Lonneke!

kleine-fabriek4

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.