easy peasy bananenbrood

bananenbrood2De eerste editie van Easy Peasy van Bluebelle is hier werkelijk waar verslonden. Toen Lode begon met hapjes, hebben we alle recepten uit dit boek op tafel getoverd. Grote favorieten waren de rodelinzencurry, de vega lasagne en de speltpasta met zalm. Toen het nieuwe familieboek van Easy Peasy, Easy Peasy Family, afgelopen najaar uitkwam werd die natuurlijk ook meteen aangeschaft.

bananenbroodAls we in de stad koffie gaan drinken, is Lode altijd dol op het bananenbrood van Crème Coffee & Pastry. Dus dat dit havermoutbananenbrood een succesnummer zou worden, was wel duidelijk (op het blog van Easy Peasy is het recept te raadplegen). Een lekkernij met havermout, bananen, rozijnen en een hele courgette. Ja echt! En hoewel hier genoeg groenten naar binnen gaan, is het toch weer een handige manier om de nodige vezels en vitaminen je kinderen (en jezelf) in te smokkelen. Dat klinkt toch als een waar feestje: gezond én om je vingers bij af te likken.

bananenbrood3

5 reacties op “easy peasy bananenbrood”

  1. Dat klinkt als een héél goed idee! Jip eet op het moment niets dat er ook maar enigszins gezond (lees: groen) uitziet: “Jipje vindt dat niet lekker mama!” Misschien gaat het met dit recept dan toch goedkomen….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *