dubbelzien: xala kweekkasje

Xala - 1Xala kennen we allemaal van de Lungo, de meest fotogenieke gieter. Die grote, sierlijke in fijne kleurtjes. Maar ook dit toffe kweekkasje is van hun hand. Ben Oostrum ontwierp de Biosphere om binnen je eigen zaden en kruiden te kweken. Ook superhandig om je gespaarde moestuintjes van de Albert Heijn in te planten.

Bananenbrood - 2Jessica heeft in haar kasje verse munt staan. Heerlijk om thee van te brouwen, een plak bananenbrood erbij, ultiem ontspannen. En zoals beloofd op ‘National Bananabread Day’ het recept van de allerlekkerste variant. Ook dit keer weer uit Pauline’s keuken -wij zijn groot fan- en zoals we van Pauline gewend zijn is het brood naast mega lekker ook nog eens super gezond.

Xala1Fleur propte er bolletjes irissen in. Een heel kasje bomvol lilablauw geluk. Eerder stonden er ook narcissen, vliegenvangers, cactusjes, basilicum en aloë vera in de kas. Het ene plantje reageert er beter op dan het andere, maar het effect is altijd super.

Het kasje is naast wit ook verkrijgbaar in geel, groen en blauw. Het zal jullie echter niet verbazen dat wij allebei voor de witte variant kozen. Voor welke kleur zou jij gaan en wat zou je erin zetten?

 

7 Comments

  1. Dat bananenbrood lijkt me heerlijk. Gauw maar eens maken! Bedankt voor de tip e recept! En het kastje is ook super gaaf. Ik heb de gele op mijn (veel te lange) verlanglijstje gezet!
    • Graag gedaan! Als je op zoek gaat kun je de kasjes nog weleens voor een mooi prijsje vinden...des te eerder is hij van je lijstje af en kun je er weer wat nieuws op zetten! ;-)
  2. Love it! Geweldig te zien hoe knap jullie de Biosphere op de foto hebben gezet. De zwarte variant al gespot? Als agent van Xala laat ik je graag de hele collectie zien. En natuurlijk ben ook ik dol op bananenbrood :)
    • Hey Janneke, bedankt voor je enthousiaste reactie!!! Super leuk om van jou te horen! We hadden inderdaad de zwarte gezien, stond alleen nog niet op de site, dus we durfden hem niet te vermelden... We nemen snel een kijkje op jouw site, tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.