dubbelzien: tor

montis-tor-2Terug van weggeweest! Wij snapten er zelf ook niks van… Een van onze lievelingscategorieën stond te verstoffen in het menu: dubbelzien. Waar we ons verwonderen over hoeveel dezelfde spulletjes we eigenlijk in onze huizen hebben, maar vooral over hoe mooi ze eruit zien bij de ander waardoor je jouw eigen spullen weer gaat gebruiken en liefhebben. Een soort herwaardering van je eigen inventaris. Maar ditmaal is het iets anders. We kozen namelijk zonder het van elkaar te weten hetzelfde nieuwe tafeltje uit bij Mister Design.

bijzettafel2Alsof wij niet al genoeg bijzettafeltjes hadden… Nee, die heb je echt nooit teveel! Naast je favoriete fauteuil om tijdens het typen van een nieuw blog een kop koffie te kunnen parkeren, om bij de bank te schuiven als er visite is die ook graag hun thee en taart even neer willen zetten. Een design bijzettafel van Nederlandse bodem voegden we dan ook met alle liefde toe aan onze collectie. Het werd de ‘Tor‘ van Montis, ontworpen door ontwerpersduo Lambie & Van Hengel. Montis kennen we voornamelijk van banken en stoelen, maar dit duo staat ook wel bekend om hun mix van industrieel ontwerpen en architectuur die enorm aanspreekt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze de Elle Wonen Design Talent Award wonnen vlak nadat ze de Tor introduceerden.

De Tor heeft een handig handvat, je tilt hem zo van de woonkamer naar een andere plek in huis waar op dat moment behoefte is aan een bijzettafel. Het tafeltje is stabiel, staat stevig op rubberen pootjes en door de opstaande rand hoef je niet bang te zijn dat er iets gaat schuiven of vallen. Gemaakt van aluminium met een poedercoating en verkrijgbaar in sprekende kleuren. Wij kozen allebei voor olijfgroen. Heel donker en diep groen, dat verandert door de dag heen.

montis-tor-1bijzettafel1De foto’s maakten we ook zonder afspraken vooraf. Toch typisch dat we allebei kozen voor ons favoriete lepeltje van Carola Zee en de mix zalmroze/okergeel… Dubbelzien. We hebben nog voldoende items om deze categorie weer leven in te blazen de komende tijd.

Deze post werd gemaakt in samenwerking met Mister Design. 

En natuurlijk hebben jullie de winnaar nog van ons tegoed! De geluksvogel! We lieten het denkwerk over aan Hoeked. Zij hebben na lang wikken, wegen en lezen besloten dat de Draaj naar Annelies Dorsman gaat vanwege haar naderende vijftienjarige verkeringsdatum. Hoe leuk is dat?! Annelies @dirksdotter, mail je naar info@hoeked.com?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.