dubbelzien: tafeltjes

tafeltje_deel2_2Dat sommige items in je interieur helemaal niet duur hoeven te zijn, bewijzen onze tafeltjes van de Deense winkel Søstrene Grene. Eerst konden alleen de hele noordelijke shoppers genieten van deze toffe winkel. Nu verschijnen er steeds meer vestigingen, onder andere in Zwolle, Den Haag en Amsterdam. Hopelijk volgen Den Bosch en Nijmegen snel. Geloof ons, met lege handen naar buiten lopen is bijna onmogelijk.

Tafeltjes 2 - liggendTafeltjes 2 - staandZo’n tafeltje is natuurlijk niet helemaal strak afgewerkt en van goedkoop materiaal gemaakt, maar gecombineerd met de DLM van Hay doet ‘ie het heel goed. Sowieso is het de kunst om dure designspullen te omringen met spulletjes van betaalbare winkels: die mix is voor de portemonnee fijn, maar ook voor de sfeer in je huis. Zo is het lederen kussen een sale-item (van zeven euro) uit de 101 Woonideeën van de Leen Bakker. Echt, wanneer je het goed doet, zul je het verschil niet eens zien.

tafeltje_deel2_1Zoals de binnenkijker bij Saskia al bewees, passen spullen van de IKEA ook perfect tussen gevestigde merken als Muuto of Ahrend. Met goedgevulde vaasjes, fijne prullaria en warme vachtjes en kussens in je favoriete kleuren en prints maak je van je huis een heerlijk én persoonlijk thuis. En altijd lachen als vriendinnen vragen waar je toch dat prachtige tafeltje hebt gescoord: gewoon, een goedkoopje van de Søstrene Grene!

Met speciale dank aan Marcha, zij was zo lief om deze tafeltjes voor ons te halen en op te sturen!

Tafeltjes 1 - liggend

7 reacties op “dubbelzien: tafeltjes”

  1. Sostrene Grene is zó tof. Daar zijn Kar en ik speciaal voor naar Groningen geweest. Komt nu gelukkig steeds dichter bij huis. Mooie dubbelzien weer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *