dubbelzien – sagaform greenhouse

SagaForm - staandHerinner je je Utrecht nog? Toen we met die gezellige meiden langs de fijnste adresjes hopten? Nou toen scoorden we toch een koopje! Eigenlijk twee: de allermooiste minikas en een plantenpot van Sagaform, in vergrijsd salviagroen en heerlijk zoet pastelroze. Zo lekker geprijsd dat we ze wel moésten meenemen. En natuurlijk renden wij tegelijk naar hetzelfde schap toe. En vanzelfsprekend dat we allebei én de roze én de groene kochten.

dubbelzien-sagaform-1Plantjes met knalgroene blaadjes die weelderig in en over de rand gedrapeerd kunnen worden, maar ook cactusjes, bolletjes of een kruidenplantje zouden in deze potten niet misstaan, zelfs een oude camera erin staat stoer. Ook onze verzamelingen aan de wand groeien gestaag door, de prachtige borduurringen met afbeeldingen van vogeltjes van Birgitt Olislagers staan zo mooi tussen al onze andere fijne spulletjes. Over Birgitt en haar mooie werk later meer.

dubbelzien-sagaform-2En nu een aantal dames die een gilletje van geluk mogen laten horen. We planden een give away met twee tegels, maar door al jullie enthousiaste, lieve en leuke reacties zetten we de verdubbelaar in: VIER StoryTiles verlaten onze huizen om een plekje bij jullie te bemachtigen. Winnie, Fabiënne, Karlijn en Stephanie zijn de gelukkige nieuwe baasjes van beren, apen en lama’s. Mail ons snel jullie adressen door op info@prchtg.nl.

Maak er een fijne zondag van!

7 reacties op “dubbelzien – sagaform greenhouse”

  1. SUPER bedankt! Echt helemaal te gek. Inderdaad, make my day.
    En ik vind de greenhousjes ook te gek zeg. Waar in Utrecht hebben jullie die bemachtigd?
    Nogmaals dank dames!

  2. Wat staat het prachtig (ik snap jullie naam keuze wel, echt alles hier is prachtig!). En volgens mij ook erg fijn te stylen met verschillende thema’s :). Mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *