dubbelzien: keramiek

Groene kast 3 - liggendHet mag geen geheim meer worden genoemd: van keramiek worden wij wild. Vooral als het met liefde en zorg gemaakt is, als er mat gecombineerd wordt met geglazuurd en als de kleurtjes subtiel zijn. Onze collectie breidt zich steeds maar uit: als Lenneke Wispelwey B-keus verkoopt zijn we er als de kippen bij, als we op citytrip in Kopenhagen zijn scoren we daar fijne items, als Lammers & Lammers een nieuw poppetje ontwerpen komt die op ons verlanglijstje te staan en als we bij Nienke van der Pol op visite gaan kunnen we natuurlijk niet met lege handen vertrekken.

Groene kast 1 - staandDe voornamelijk roze, witte en groene keramieken items komen prima tot hun recht in de groene vitrinekast. De kast heeft al het een en ander meegemaakt: hij ging kapot, kreeg een fletse mintgroene kleur… Maar na een renovatie en een perfecte groene krijtbordenverf is het een plaatje geworden. Met het bomenbehang van Cole & Son op de achtergrond een hele fijne sfeer. Het hangplantje werd gekocht na de babyshower van Fleur in augustus en met krijtjes wordt er nauwkeurig bijgehouden hoe hard hij groeit.

Groene kast 4 - liggendGroene kast 2- staandHet vitrinekastje van Ikea is ook een perfect plekje voor allerlei verzamelingen. Zo heeft er een tijdje de opgezette vogelverzameling in gestaan. Maar, beter goed gejat dan slecht bedacht, met alle potjes en vaasjes erin doet ‘ie het ook leuk.

keramiek1keramiek

12 Comments

  1. Echt een mooi huis hebben jullie zeg! Wij willen graag zo'n groene kleur op de muur, nog tips voor een zo'n kleur van een bepaald merk? En die hangplantjes vind ik zo leuk!! Past ook zo leuk bij je kast. Waar heb jij je plant gekocht? Liefs
    • Bedankt voor je lieve reactie. De kleur groen op de kast is 'geordend' van Flexa...ik had eerst een kleur van een stalknecht gekozen, maar die was helemaal niet mooi eenmaal op de kast en toen bleek ik nog een pot schoolbordverf in deze kleur te hebben staan, hij is dus lekker mat!! Het plantje kocht ik bij Oak in Den Bosch, maar is natuurlijk op meerdere plekken te koop. Anders eens informeren bij jouw bloemist!
  2. Ik ben eigenlijk nooit jaloers, en hou er ook helemaal niet van. Maar positieve jaloezie, noem ik het dan maar even, voel ik absoluut bij jou keramiek verzameling... Neem het me niet kwalijk als ik regelmatig op deze pagina terug kom ik even te kwijlen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.