drie jaar

planner-en-rosaDat je dan jarig bent en er eigenlijk helemaal niks aan doet. Geen taart, geen visite, geen slingers. PRCHTG bestaat drie jaar. En sommige lieve lezers reageerden al ongerust… Geen give aways? Geen uitbundig feest? Ze peilden of we het misschien vergeten waren. We hadden dus wel allerlei plannen hoor. Bestelden bij LaFête zelfs een caketopper. Maar die mag nog even in de kast blijven liggen. Tot de drukke decembermaand voorbij is, tot wij weer bruisen van de energie die past bij zo’n hagelnieuwe start van het jaar.

caketopper-prchtgplanner-en-rosa-2We vulden onze tafels met de fijnste spulletjes die we konden vinden en die perfect zijn om cadeau te doen deze maand. De gouden kleurtjes gaan op de kersttafel niet misstaan. De verfijnde randjes aan de bordjes van Atelier VANROSA (wie wordt hier nu niet verliefd op?), de details in de producten van Tinne+Mia en dus de gouden glitter in de caketopper. Als je inmiddels niet beter zou weten, zou je denken dat hier een heus feest gaande was. Hoewel, voor één iemand wel feest, zij wint namelijk dit prachtige vaasje van Hella Duijs. We riepen jullie op om jezelf als ‘prchtgbloemenmeisje’ op de foto te gaan, maar raakten volledig afgeleid door het winnen van een award (én het verliezen van de autosleutel), een persreisje naar Vitra en allerlei andere zaken. Hoogste tijd om iemand blij te maken! Wie? Check ons Instagram account.

tinnemia3tinnemia1De familieplanner van Tinne+Mia is er klaar voor om helemaal volgepland te worden met spannende samenwerkingen, gezellige etentjes, inspirerende workshops. Misschien nog wel een tof reisje, een ontspannend stedentripje of een koffie date met een lieve vriendin die je al even niet zag. Wij – als niet zulke goede planners – konden zo’n praktische weekplanner met ruimte voor alle leden van het gezin wel gebruiken, nu hoeven we hem alleen nog maar echt te gaan toepassen. Hij is in ieder geval te mooi om in de kast te laten liggen en voorin zitten allemaal stickers om alle hoogtepunten in het jaar mee aan te geven.

tinnemia4Bedankt voor jullie fijne spulletjes, Tinne+Mia en Van Rosa!

2 reacties op “drie jaar”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *