doortje

doortje-3Wij houden van bloemen en daarmee ook een beetje van onze bloemisten, daarbij vinden we het super leuk om mensen in het zonnetje te zetten! Vandaag doen we dat met Marieke van Natuurlijk Bloemen van Marieke uit Druten, waar Jessica trouw haar wekelijkse dosis ‘instant happiness’ haalt: een flinke bos bloemen. De ene keer in romantisch roze, de andere keer in lekkere knalkleuren, maar altijd een feestje! Zo fijn als iemand precies weet waar je van houdt en zelfs aan je denkt als ze op inkoop gaat, zoals die keer dat Marieke prachtige klaprozen mee nam.

doortje-1doortje-2Toen Marieke Jessica vroeg of zij misschien een keer een paar vazen van Doortje Ijpelaar op de foto wilde zetten twijfelde ze dan ook geen moment, gevuld met de mooiste bloemen werden ze afgelopen week in een huiselijke omgeving gefotografeerd. Wij werden verliefd op de joekels van vazen, die stuk voor stuk met de hand gedecoreerd worden en dus uniek zijn. Ook zonder bloemen zijn het ware kunstwerken. En hoe leuk is het om een keer wat anders te fotograferen dan gebruikelijk is?

doortje-5En het wordt nog veel leuker, want we mogen dit prachtige groene exemplaar – ter waarde van €369,00 – weggeven aan één van onze volgers. Wij weten zeker dat jij een tof plekje voor deze enorme vaas kunt vinden. Uiteraard vragen we je wel daar iets voor te doen: volg Natuurlijk Bloemen van Marieke én PRCHTG op Instagram en laat onder de foto van zaterdag 15 juni een reactie achter waarbij je één of meerdere vriendinnen tagt! Simpel toch? Toi toi toi.

doortje-4

5 Comments

  1. Klaprozen zijn nooit mijn favoriet geweest, maar ik moet heel eerlijk toegeven dat de bloemen in combinatie met die kleurrijke vaas er echt prachtig uitziet. Vooral ook in combinatie met jullie interieur, dan past het natuurlijk al helemaal perfect. Ik vind de boeket met het paars samen met die vaas het allermooist. https://www.onlineparketshop.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden één keer in de week op maandag. alle bestellingen geplaatst vóór maandag 12:00 gaan dan mee.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.