domburg

Domburg 6 - liggendWe doen het elk jaar: in de herfstvakantie uitwaaien in Domburg. In het weekend gaat mijn lief mee en die wordt vervolgens door mijn moeder afgelost. Een weekje Domburg staat garant voor prachtige zonsondergangen, pizza eten bij strandtent de Boomerang, uitwaaien (soms zelfs zonnen) op het strand, natte sokken en – voor Danee – uren zwemplezier. Zeker nu ze zwemles heeft geniet zij extra van het zwemmen bij het zwembad.

Domburg 7 - liggendDomburg 11 - liggendIk geniet intens van de interactie tussen de kinderen en de qualitytime met mijn moeder. Dit in combinatie met de prachtigste luchten, de wind door onze haren en zand tussen onze tenen maakt de herfstvakantie altijd tot een klein feestje. Dit jaar trokken we ook een dagje door de duinen bij Westenschouwen, waar de natuur in de wel duizend herfstkleuren kleurden. Als kind kwam ik hier veel omdat mijn oma een caravan had in Burgh. Zo bijzonder om deze herinneringen nu met mijn eigen kinderen te delen en weer nieuwe te maken.

Domburg 9 - liggendDomburg 10 - liggendZelfs de oudste liet zich vastleggen, de foto waarop hij Danee tilt maakte ik echter ‘stiekem’. Hoewel zij haar broers af en toe behoorlijk in de weg kan zitten zijn er gelukkig ontelbaar momenten waarop ze elkaar wel degelijk lief vinden.

Domburg 8 - liggendDomburg 3 - liggendDomburg 2 - liggendAls je vanaf het strand bij Domburg richting het Westen kijkt zie je de meest waanzinnige schepen voorbij komen, deze zijn bij Westkapelle van nog dichterbij te bewonderen. Hier kun je op enkele meters van de zee, met uitzicht op de vuurtoren een hapje eten bij restaurant de Westkaap. Maar misschien nog wel leuker: een vers visje halen bij Melis en deze op het bankje op de dijk nuttigen. Wel een warme jas aantrekken!

Domburg 4 - liggendDe laatste avond maken we foto’s van de laatste zonsondergang aan de kust en eten we traditiegetrouw pizza bij de Boomerang, waar we ‘met een tot volgend jaar’ uitgezwaaid worden door de eigenaar. Een hele geruststelling, weten dat we hier gewoon weer terugkomen…volgend jaar!!

Domburg 5 - liggend

16 reacties op “domburg”

    1. Oh Els, was het maar zo’n feest, we huren altijd op het Roompot park…waar de huisjes nu eindelijk ge-restyled zijn! (wij zaten echter in een oud huisje, de ligging maakt echter dat we altijd terugkomen)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *