dmba 2016

awards1Tadaaa! Wij presenteren jullie de winnaressen van een Dutch Mom Blog Award 2016 in de categorie Lifestyle: Jessica en Fleur van PRCHTG. Ja echt! De vakprijs sleepten wij gewoon eventjes binnen! Wat een verrassing, die zagen we oprecht niet aankomen.

awards3Museum Boijmans van Beuningen was voor de gelegenheid omgetoverd tot een bloemenzee. Alle genomineerden kregen een enorme bos in handige tas van Flowermoment mee naar huis en overal stonden prachtig gerangschikte boeketten in alle kleuren van de regenboog. Met Viva Mama en Zwitsal als sponsoren ontbrak ook de goodiebag propvol leuks niet: tasjes vol met Starwars en Frozen Zwitsal for kids. De winnaressen (wij dus ook!) krijgen naast de titel, een jaar lang het logo op de website en natuurlijk de eer ook nog eens een Bugaboo Cameleon 3 Elements.

De Dutch Mom Blog Awards zijn gericht op mom influencers en ze werden dit jaar al voor de derde keer uitgereikt. Blogstreet wil de beste Nederlandse ‘momblogs’ een podium bieden zoals dat in Amerika al jaren gebeurt. Initiatiefneemster Esther Buitendijk van UrbanMoms.nl vindt het belangrijk om de meest inspirerende blogs onder de aandacht te brengen. De vakjury bestond onder andere uit Kirsten Jassies die haar commentaar vanuit Genève leverde.

awards2awards4Van de lovende woorden werden wij echt heel blij. Zo tof om te merken dat zij precies noemden waar wij zelf ook trots op zijn: dicht bij onszelf blijven en alles zelf maken en verzorgen. De andere genomineerden hadden allemaal prachtige blogs en om in datzelfde rijtje genoemd te worden maakte ons trots!

De hele middag waren er superlekkere hapjes van Solfood en Sue en er waren alcoholvrije cocktails. Laat zo’n uitreiking maar aan Esther & co over hoor, alles klopte. Wij willen dan ook iedereen heel hartelijk bedanken. Voor de award allereerst, maar ook voor de ervaring, de positieve kritieken en al het lekkers en gezelligs! Hopelijk tot volgend jaar!

5 reacties op “dmba 2016”

  1. Pingback: kleur van het jaar: denim drift – PRCHTG

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *