dipvaasjes

Elke van den Berg 1 - liggendKeramiekfreaks als wij hebben natuurlijk de bekende mat porseleinen klokjes in snoeperige kleurtjes van Studio Elke van den Berg  in ons bezit. Iedere keer wanneer het klokje op een foto verschijnt of wanneer er iemand voor het eerst bij ons binnenkomt, krijgen we de vraag waar die prachtigerds vandaan komen.

Nu heeft Elke inmiddels een superuitgebreide collectie en smullen we van al haar artikelen. De testschaaltjes kochten we laatst bij OAK in Den Bosch omdat we verliefd werden op de combinatie van het onbewerkte, ruwe porselein en het geglazuurde gedeelte. De nieuwste dipvaasjes van Elke haar hand borduren voort op dit principe. Ook hier is de bovenkant stoer, mat porselein en verloopt de gang naar beneden via de allermooiste kleurtjes glazuur en glans.

Elke van den Berg 1 - staandIn zes vormen en ontelbaar veel kleurencombinaties is er voor iedereen wel een droomvaasje te vinden in de shop van Studio Elke van den Berg. Wij weten dat ook jullie zitten te kwijlen en glinsteren bij de foto’s en wij zouden PRCHTG niet zijn als we er niet eentje voor jullie in petto zouden hebben. Dus lees snel verder….

Elke van den Berg 3 - staandHet mintgroene schatje kan de jouwe worden! Stoer met een bessentakje, lieflijk met een witte anemoon, lekker gewaagd met een knalroze dahlia (check Judith Slagter haar najaarsboeket eens voor inspiratie, zij kan er wat van!). Wat je ervoor moet doen? Je kunt het jezelf gemakkelijk maken door een foto van ons te reposten op Instagram. Vergeet daarbij niet onze hashtag #prchtgvaasjevanelke te vermelden en @studioelkevandenberg te volgen. Je vergroot je kansen door zelf creatief aan de slag te gaan met een foto die onze harten steelt. Laat zien waar het vaasje bij jou in huis zou komen, maak een mooi boeketje dat precies zou passen in het vaasje of verras ons! Ook hierbij geldt: volg Elke en gebruik de hashtag. We kunnen niet wachten op jullie inzendingen! Volgende week zondag maken we de mazzelaar bekend.

Elke van den Berg 2 - liggend

12 reacties op “dipvaasjes”

 1. Prachtig! ik ben dol op vaasjes! design, vintage, kleurtjes en neutraal, van alles door elkaar is mijn stijl. Zou graag zo’n geweldig mooi exemplaar winnen 😉
  Ga deze week aan de slag en dan duimen!

  Fijne zondag!

  Stephanie

 2. Marie-Louise

  Wat een geweldig leuke blog hebben jullie zeg!! Ik heb ‘m vorige week ontdekt en inmiddels bijna alles gelezen 🙂
  Helaas ben ik te laat voor deze give away-actie maar ik vroeg me af hoe de kleur van het kleine vaasje omschreven wordt op de website van Elke van den Berg? Als porselein kleur blauw of lichtblauw? Ik ben benieuwd!
  Heel veel groeten!

  1. Hey Marie-Louise, bedankt voor je mooie compliment! Ik heb de site van Elke even bekeken en snap de verwarring…het porselein zelf was bij ons heel licht en zeker geen blauw. Als je het echt zeker wilt weten zou ik Elke even een mailtje sturen, zij reageert doorgaan sneller dan wij! 😉 Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *