dertigzes

dertigzes-1Een trolley van Fins vuren multiplex laat zich gemakkelijk met allerlei moois vullen. De verzameling keramiek vond de overstap vanuit de schatkast prima, op deze onbewerkte triplex ondergrond komen de kleuren en materialen natuurlijk nog beter over. Het stoere ruwe gecombineerd met het zachte, matte en af en toe een glansje: een heerlijk tafereeltje om te aanschouwen.

dertigzes-3De trolley is eigenlijk bedoeld als commode en is van het merk Dertigzes. Dit label is ontstaan uit eigen behoefte: een handige vader met allerlei houtbewerkingsmachines en een baby die een kamertje met bedje en commode nodig had. De prachtige meubeltjes worden in eigen beheer door Dertigzes zelf gemaakt en de collectie blijft groeien.

dertigzes-2dertigzes-5De kleine trolley leent zich uitstekend als tijdschriftenrek. Bovenop een vaas bloemen, een spiegeltje en een beeldje, en je hebt een blikvanger erbij in je huiskamer. Op de inspiratie-pagina op de website van Dertigzes kun je ontdekken hoe je een ander effect creëert met olie of kleurlak. Sowieso staan ze altijd open voor maatwerk en customizen, dus mocht je wilde wensen hebben na het lezen van ons blog…

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.