denim drift #2

flexa-pastel-1-staandToen de kleur van het jaar van Flexa een aantal weken geleden bekend werd gemaakt, bleven onze hoofden maar druk met het maken van kleurcombinaties. Denim Drift bleek een superveelzijdige en diepe kleur die steeds weer veranderde door de toevoeging van een andere tint.

flexa-pastel-3-staandWe waren er eigenlijk stellig van overtuigd dat roze niet in het palet paste. Roze en blauw samen, meisjes en jongetjes, ouderwets, cliché, flets. Maar niets bleek minder waar. Omdat het blauw ook wat vergrijsd is, en het roze dat we kozen meer poeder of koraalroze is, kan het juist prachtig samen. Het groenige van het petrol in de deken van Orange or Red maakt de brug naar de paar grijsgroene items die we toevoegden: helemaal af. Zo te gek om te zien hoe iedereen Denim Drift in zijn eigen interieur mixt en matcht. Op Instagram zagen wij al verschillende toffe dingen voorbijkomen bij onder andere @lisettedejong51, @styleandsugar, @stephanieot en @pimpelwit. Maar kijk vooral ook eens bij Wimke, Binti Home en Marij. Benieuwd wat jullie plannen en resultaten zijn!

flexa-pastel-2-staandOver de te mooie gepersonaliseerde kopjes van keramiste Suzan Becking schreven we al. Wij zullen niet verbaasd zijn als deze bekers een dikke hit tijdens de aankomende feestdagen zullen worden!

flexa-pastel-liggendFlexa maakte deze blogpost mogelijk.

3 Comments

  1. Mooie combi zo. Ik zocht iets voor de kamers van mijn twee jongens thuis. In combinatie met grijs en mogelijk donkergroen. Maar deze basis vind ik te gek. Prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden deze week alleen op maandag i.v.m. Hemelvaart

X
  • Geen producten in de winkelwagen.