de tuinen van appeltern

tuinen-2Ben jij nog op zoek naar een geschikt uitje voor de zomervakantie? Zo eentje waar zowel ouders als kinderen blij van worden? Overweeg dan eens af te reizen naar het land van Maas en Waal, waar je aan de Maas de Tuinen van Appeltern – Nederlands grootste tuininspiratiepark – vindt. Naast het opdoen van inspiratie kun je er heerlijk wandelen, spelen én een lekker taartje eten. Voor de kinderen is er tijdens de zomervakantie een leuke speurtocht!

tuinen-6tuinen-3Op een zonnige dag is het er door de vele bomen heerlijk koel en terwijl jij inspiratie op doet in de ruim 200 voorbeeldtuinen vermaken de kinderen zich met het ontdekken van alle verscholen hoekjes en paadjes. Nog veel leuker is natuurlijk het ontdekkingseiland, waar ze heerlijk kunnen klimmen en klauteren, wellicht verdwalen in het bamboedoolhof en vlinders kunnen tellen. Extra leuk: in augustus bezoeken kinderen tot en met 12 jaar het park gratis.

tuinen-8tuinen-1tuinen-4Wij werden verliefd op de zogenaamde prairie tuinen, die je heel eenvoudig zelf aanlegt met kant en klare bordermengsels, die – heel fijn – ook online te bestellen zijn. Aan het einde van je bezoek kun je jezelf in de winkel nog verwennen met een paar mooie planten of een inspirerend boek om thuis nog eens rustig door te bladeren. Tip: 1 september vindt de vierde editie van A Day at the Garden plaats, een gezellig evenement met live muziek en lekker eten.

tuinen-7Nieuwsgierig geworden naar de toffe rugtas? Deze kregen we van Bold Banana, verkrijgbaar in vele kleuren, maar uiteraard kozen we allebei een roze!

2 reacties op “de tuinen van appeltern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *