custom made quilt

tessa-1We hebben het wel vaker, dat onze harten iets sneller gaan kloppen bij het zien van iets moois en héél soms zijn we zo onder de indruk dat we niet kunnen wachten, afwegen of sparen, maar het gisteren het liefst al in huis hadden willen hebben. Dat was dus het geval met deze prachtige handgemaakte quilt van Tessa Layzelle. Nu was Tessa ook supersnel, want koud een paar uur nadat we haar gemaild hadden – omdat we haar quilt voor een hele toffe shoot wilde gebruiken en we daar wat haast bij hadden – lagen de eerste lapjes al in een avocadobadje om dat bijzonder mooie kleurtje roze te krijgen.

tessa-3En gisteren was hij daar, de voor ons speciaal gemaakte quilt. En hoe tof is het dan dat ze er een kaartje bij heeft gedaan waar ze alle gebruikte materialen opgenaaid heeft? Wij worden daar heel blij van. En zo’n quilt is weer zo’n fijn item voor je interieur, want je kunt hem als dekentje – oké, niet voor jezelf – en als wandkleed gebruiken. Niet alleen leuk boven de bank, maar ook op de slaapkamer en wij konden ons zo voorstellen dat hij op de kamer van Danee ook heel fraai zal staan.

tessa-2Dear Tessa, you rock!!! Many, many thanks for the quick delivery of this gorgeous piece of art. We are very lucky to have found you on Instagram!

2 reacties op “custom made quilt”

  1. Die is gaaf! Nu heb ik het geluk dat mijn moeder al jaren (20!) doet quilten en dus de mooiste quilts voor mij maakt. Maar deze is ook echt heel mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *