by alex

byalex-1-pEen plek om relaxed een boekje te lezen, stiekem een oogje dicht te doen, te stoeien met je broer of om lekker met de hond te knuffelen. Hoe heerlijk is het voor je kind – en voor jou – om een eigen speelmat te hebben om even rust te kunnen pakken!

byalex-5Misschien wel het allertofste van de speelmatjes van ByAlex: ze staan prachtig in je interieur. Het kleurenpalet past echt naadloos in onze woon- en slaapkamer. Mooie, diepe effen kleuren en lieflijke en stoere printjes die elkaar versterken. De handgemaakte matten zijn 160 x 80 x 3 centimeter en de stoffen hebben een OEKO-TEX 100 certificaat en zijn hierdoor perfect geschikt voor de gevoelige kinderhuidjes. Ook superhandig: een ongelukje met een glas ranja is geen probleem. De 100% katoenen stoffen zijn namelijk afneembaar en wasbaar. Je kunt de knopen er zelfs afhalen om de hoes te wassen. In de hoezen zit de beste kwaliteit koudschuim. Uiteraard niet giftig en van pure materialen samengesteld zodat de kinderen er veilig op kunnen spelen.

byalex2byalex5ByAlex is zich erg bewust van het milieu. Steeds wordt er bij duurzaamheid stil gestaan. De vulling wordt hier in Nederland gefabriceerd en de Nederlandse naaisters krijgen een eerlijk loon voor hun kwalitatieve handwerk. Alex ziet het als een uitdaging om steeds weer op zoek te gaan naar de meest geschikte materialen om haar bijzondere speelmatrassen mee te maken. Een hele stapel – zoals een heuse prinses op de erwt – is natuurlijk geweldig, maar ook van een enkel matje knapt iedere speelplek op.

byalex-4-pOok de collectie kussens is er eentje om verliefd op te worden. Met toffe flosjes en knopen in contrasterende knopen fleuren ze je grijze bank in een handomdraai op. Neem zeker eens een kijkje in de webshop en volg ByAlex op Instagram om op de hoogte te blijven van al haar fijne producten.

byalex1

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.