bubbeltje, bubbeltje…

bubble2De bloemenpers draait overuren! Tere klaprozen die negen van de tien keer geklapt of gescheurd thuis kwamen na het plukken, maar die nu toch eindelijk gelukt zijn (die textuur is zo prachtig), hortensia’s die van kleur veranderen tijdens het droogproces, een sierlijke bloem dille die niet alleen door zijn vorm maar zeker ook door zijn kleur een hele fijne toevoeging is. Lode kan nog van iedere bloem vertellen wanneer en waar we hem plukten en zo samen in een lijstje is het toch net een kunstwerk? De pauwenveren waren ook een mazzeltje van de week. De door ons zo geliefde pauw was enorm in de rui en liet zijn veren een voor een voor onze neuzen vallen! Het idee om ze tussen de geplukte bloemen te schikken, kwam ook van Lode. Hij heeft duidelijk de juiste genen.

bubble3Bubbeltje, bubbeltje aan de wand… Welke vind jij de allermooiste van het land? De joekel van een grijze, neutraal en passend bij alle kleuren en behangetjes? Of de kleinere maat in het koraalroze die stiekem ook echt wel heel veelzijdig is? De Bubble kledinghaak van Petite Friture is gemaakt van glas in vier verschillende kleuren (naast onze keuze bestaan ook een gele en een blauwe variant) en staal. Ontwerpers Vaulot en Dyevre werken voor het Franse designlabel Petite Friture. Dit label geeft 31 startende ontwerpers een kans door hun mooiste meubels, accessoires en verlichting op de markt te brengen. Als je de Vertigo hanglamp weer eens ergens ziet hangen, kun je wel concluderen dat het merk een groot succes is.

bubble1bubble4De Bubble is ontworpen als Design kapstok, maar doet het als object ook heel goed. Door de conceptuele vorm en het gekleurde glas ontstaan er prachtige beelden op de muur als de zon er doorheen schijnt. Maar we kunnen ons voorstellen dat je er ook je favoriete ketting aan kunt hangen. Net als de dots van Muuto eigenlijk. Stoer als muurversiering, maar ook praktisch in te zetten. Een stapeltje keramiek, een bos geplukte bloemen en veren, zelfgemaakte kunst: zo maken we steeds weer een tentoonstelling op en rond het roze kastje.

Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. We hadden de roze Bubble allebei al tijden (Jessica verraste Fleur ermee voor onze eerste PRCHTGe verjaardag) en de donkergrijze kregen we van MisterDesign. 

2 Comments

  1. Ik heb de kleine roze bubbel. Dolgelukkig ben ik er mee. Hoe houden jullie de kleuren van de bloemen zo mooi? Bij mij wordt alles zo vaal en saai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op:
vanaf 1 januari verzenden we alleen nog op maandag!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.