boysroom

B021-4De muren waren al grijs voordat het kleine kamertje de babykamer werd, de oude kast uit noord-noord-Nederland veranderde in een beauty toen hij in de lievelingskleur groen gekalkt was (en daarna opgeschuurd met staalwol) en de rest van Lode zijn domein wordt wisselend opgevuld met fijne kleertjes, oude Dinky Toys, zachte dekentjes en gekke knuffels. De combinatie grijs-geel blijft favoriet. Van okergeel tot zonnig knalgeel: al het grijs frist er van op.

B021-5Al vanaf het begin zijn we op zoek geweest naar geschikte verzorging voor zijn droge huidje (helaas van zijn moeder geërfd). De meeste producten droogden hem alleen nog maar meer uit of ze zorgden zelfs voor plekjes en bultjes. Alleen de meest neutrale -en dus niet lekker ruikende- olie leek succesvol. Maar toen was er ineens Naïf. Zacht, verzorgend en heerlijk geurend. Na het bad wordt er naar hartenlust getut en gesmeerd.

B021-6En in bad wordt er fanatiek gespeeld en gespetterd met de regenwolk. Een cadeautje van een hele lieve ‘tante’. Iedere keer weer genieten als de regenstraaltjes langs zijn gezichtje druppelen.

12 Comments

  1. Oh de regenwolk is hier ook zo favoriet! En Naïf ga ik bestellen, ik gebruik nu Weleda of Lush (Honey I washed the kids, ook heerlijk!) voor Olivia maar Naïf lijkt me ook heerlijk.
  2. Zijn kamertje is een van de redenen geweest waarom ik je toen, nog zwanger, ben gaan volgen, zo mooi! :-) En van de Naif komen testers mijn kant op. Heel benieuwd of Lucy's eczeem huidje het ook fijn vindt!
  3. Wat een fijne post Fleur! Hier ook grijs en geel, ik blijf ervan houden... Het regenwolkje kennen we hier nog niet, maar volgens mij ook een hit voor Loet, ik zal eens op zoek gaan! X
  4. Lode heeft een paradijsje daar. Zo mooi! En nu ik al die enthousiaste reacties lees over Naif zal ik toch ook eens een poging wagen voor Juul. Haar beentjes voelen aan als schuurpapier....
  5. Hier ook fan van Naif..vanaf het eerste uur. Ondertussen alles al uitgeprobeerd en het ruikt heerlijk. Mijn Oliver heeft eczeem in zijn knieholtes, en het gaat tot nu toe goed. Het word er niet erger van (ook niet minder) Het wolkje ga ik onthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.