bordjes aan de muur

bordje2Jaren geleden was er de liefde voor een kussen. Eentje met kuifmezen erop, turquoise met een knalroze achterkant – paste perfect bij alle hysterische kleuren die er verder in huis waren. Nu jaren later ontdekten we de wandbordjes, van dezelfde maakster: Myrte van Love Myrte. Perfect voor aan de muur van een vogelfreak.

bordjes3Jullie zijn vast razendbenieuwd naar het diner van gisteravond. We maakten jullie via Stories lekker met foto’s van de mooie gedekte tafels (glazen, bestek, borden, alles natuurlijk van Iittala), de gangen vol lekkers (echte kaviaar, goddelijke zalm, fazantje, veel chocola) en als hoogtepunt natuurlijk onze cadeaus. We kregen van Iittala de kans om elkaar in de watten te leggen en kozen voor de tijdloze Aalto vaas. Het model is een perfecte hoogte en in de meest warme kleur oker. Perfect matchend met Jessica haar Muuto eetkamerstoelen, dus mooie plaatjes verzekerd.

bloemenmeisje2bordjes1Bedankt voor de bordjes lieve Myrte! En Lotte van Coebergh en Iittala nogmaals dank voor jullie uitnodiging. We genoten volop.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.