bonte box

jantien-baas-en-and3Een hele echte haat-/liefdeverhouding, die waarschijnlijk voor veel (alle?) ouders herkenbaar is. Een enorme sta-in-de-weg, maar zonder is het nauwelijks te bolwerken met een rondrennende kleuter en peuter. Bij Goof was de box echt zijn derde bed (na de draagdoek en het Babynest). Een knus nestje erin, lekker dichtbij ons allemaal, in de buurt om op verzoek te voeden en speentjes terug te duwen en ook fijn voor hem om te wennen aan alle stemmen en geluiden. Maar dan heb je dus een hartstikke strak, fijn interieur samengesteld en dan moet er dus weer een box dat beeld komen verpesten.

jantien-baas-en-and1Gelukkig zijn er wat trucjes om het allemaal wat minder dramatisch te maken. Na een zoektocht in de enorme wirwar van babymerkjes en -winkels is de oplossing soms dichterbij dan je denkt. Voormalig Tas-ka eigenaar en textielontwerper Jantien Baas heeft een neus voor de allerfijnste kleurencombinaties. Wat dacht je van rood/lila met lichtblauw of roest/blauw met roze? In stoere, grafische patronen zoals we die van haar gewend zijn. Het toffe speelkleed met twee prachtige zijdes kun je zowel omdopen tot boxkleed, als op de grond neerleggen om hem daar met bijvoorbeeld een babygym tot speelplek te bombarderen. Haar dekbedovertrekken en losse kussenslopen staan nu bovenaan ons wensenlijstje, en dan gewoon in de volwassen maat hoor.

jantien-baas-en-and2Over een babygym gesproken. De allermooiste werd opgestuurd door Monique van &me. Ook een merk van Hollandse bodem, we spotten het al eerder eens op ShowUP. Een prachtig, rank ontwerp zonder schreeuwende kleuren, maar met FSC beukenhouten kralen in verschillende maten, katoen en gecoat staal. Fleur bofte enorm, want die mocht de nieuwste roze kleur in ontvangst nemen: perfecte tint, niet te flets en niet te fel. En combineert natuurlijk hartstikke lekker met alle andere zalm, roze, roest, oranje en rode kleuren eromheen. Zo zie je maar dat je met een paar goede items zelfs van iets lelijks als een box een toonbaar geheel kunt maken.

De stapeltoren komt helemaal uit Rusland, die kregen we van Raduga Grez die al haar houten speelgoed verantwoord laat maken. Dankjulliewel Jantien Baas en &me voor de prachtige spullen. Hopelijk inspireert deze post veel jonge moeders of moeders-to-be tot het shoppen uit jullie toffe assortiment!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

in juli & augustus verzenden we
alleen op donderdag
let op: week 32 gesloten!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.